Uusimmat ilmoitukset

Myydään kapasiteetikas Connemara- ruuna

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 5500 EUR
Ota yhteyttä Omistaja:
Pauliina Karinkanta p. 0400281091
pauliina.karinkanta@ptcs.fi
Ratsastaja/om.
Fanny Jalonen p. 0442537136
Lisätty 2018-10-10
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään 6- vuotiaaksi kääntyvä Connemara-ruuna Knockmoy Dreamers Delight ( i. Garryhinch Millrace ei. Dream of Aulne). Poni on n. 144cm mutta kasvaa vielä pari senttiä. Poni on tuotu keväällä 2018 Irlannista Suomeen. Poni on todella kiltti ja mukava käsitellä. Kengitystä ponin kanssa harjoitellaan, koska Irlannissa ollessaan ei ole tarvinnut kenkiä. Vuolu, raspaus ja lastaus onnistuu.

Koulutustasoltaan poni on n. HeB, mutta ikänsä takia hiomista ponissa on vielä. Käynyt koulukisoissa.Hypännyt kotona 60-80 ratoja ja tehnyt erilaisia tekniikkatehtäviä pienemmillä esteillä. Hyppytekniikka on hyvä ja poni pysyy esteillä rauhallisena. Myös sileällä poni kulkee omalla moottorilla mutta ei kuumu ym. Ponilla on luonnostaan hyvä tasapaino ja rytmi, sekä kauniit liikkeet. Siitä olisi siis sekä este- että koulukentille! 

Poni tekee töitä mielellään ja pyrkii aina tekemään parhaansa uusia asioita opetellessa. Poni myös oppii uudet asiat nopeasti ja tämän vuoksi ponia olisi helppo viedä eteenpäin vähän kokemattomammankin ratsastajan toimesta. Poni sopisi hyvin esimerkiksi valmentautuvalle lapselle, pienelle aikuiselle tai vaikka ihan harrasteluun. Poni maastoilee hyvin yksin tai porukassa. Myös laiduntaminen sujuu porukassa tai yksin.

Kysy lisää viestillä tai soittamalla!

Sileä ratsastusta kesä 2018:

https://www.youtube.com/watch?v=FKx9JUBYmwY

 

Pienempiä esteitä alkukesästä 2018:

https://www.youtube.com/watch?v=QtY0eplzIrA

Tiedot

Hevosen nimi Knockmoy Dreamer´s Delight
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2013
Säkäkorkeus (cm) 144
Rotu Connemara
Käyttötarkoitus Harraste
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 70
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Nurmijärvi

Video

Hae ilmoituksista