Uusimmat ilmoitukset

Myydään 9- vuotias Super kiltti poni ruuna

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 7500 EUR 7500 EUR
Ota yhteyttä 0407756069 tai pale2311@gmail.com
Vain aikuisten yhteydenotot
Lisätty 2019-04-05
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään 10+ luonteen omaava 9- vuotias ruuna, ponilla on erittäin nöyrä ja miellyttämisen haluinen luonne. Tämän ponin kanssa voi tehdä mitä vaan. Tullut meidän perheeseen kolmisen vuotta sitten ja ollut meidän tytöllä ensimmäisenä kisaponina opettaen pikkuluokista eteenpäin, nyt pituuskasvun "yllättäessä" joudumme siirtymään haikein mielin isompaan. Meillä olleessaan kisattu 60-90cm luokkia, sekä muutamat pienet maastoestekisat. kotona tehty isompiakin tehtäviä. Menee kiltisti kaikki esteet ei kyttäile mitään. Menee myös veteen. Ennen meille tuloa ponilla kisannut ratsuttaja luokkia 90-100cm. Voi mennä ilman satulaa. Pystyy myös ratsastamaan pienikokoinen aikuinen.

Poni on herkkä ratsastaa, mutta toimii kuitenkin ihan pikku junnuillakin. Meillä opettanut myös pikku siskon laukkaamaan ensimmäisiä kertoja. Enemmän reipas kuin laiska, eli vauhtia löytyy tarvittaessa, mutta ei ikinä ryöstä ja jarru löytyy aina. 

Ponin kanssa voi maastoilla porukassa tai yksin, yksin ollessaan saattaa jännittyä välillä, mutta ei pelkää mitään autoja, traktoreita tms. Tarhattu yksin ja porukassa. Ollut laitumella. Poni on täysin terve ja kisakunnossa. Meillä ollessaan aina rokotettu, raspattu ja hoidettu säännöllisesti ja asiallisesti

Kaikki hoitotoimenpiteet onnistuu mainiosti, klipatessa ollaan vielä rauhoitettu, koska ei oltu klipattu ennen meille tuloa. Kulkee trailerissa yksin tai kaksin sekä hevosautossa. Tämän voi lastata vaikka pikkulapsi. Kaikilla kisapaikoilla toimii kuin unelma, ei jännittele uusia tilanteita. 

Ei sovellu varmastikaan ratsastuskouluun herkkyytensä vuoksi enemmän yhden tai kahden ratsastajan poni. 

Ponista oikeasti kiinnostuneille laitetaan videoita ja kokeilemaan saa ja pitää tulla. 

Hinta 7500€ joka sisältää varusteita suitset, satulan (Kent&Masters), loimia, suojat.

 

Tiedot

Hevosen nimi Artemis
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2010
Säkäkorkeus (cm) 136
Rotu Risteytysponi
Käyttötarkoitus Kilpa
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 100
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Pirkanmaa

Hae ilmoituksista