Uusimmat ilmoitukset

Laadukas connemara ruuna

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 10300 EUR 10300 EUR
Ota yhteyttä Mieluiten viestillä. 0401788131 muhonenmea00@gmail.com
Lisätty 2019-06-06
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään opiskelujen johdosta ehdottoman kiltti sekä suloinen puhdas connemara.

2012 syntynyt n 145cm vankkarakenteinen ruuna lajiin kuin lajiin. Kokonsa puolesta käy myös pienehkölle aikuiselle.
N He B/A & 90-100cm + maastoesteet.

Ongelmaton tallikäytös, perusluonteeltaan todella kiltti sekä utelias. Tykkää lapsista ja on ollut lastenkin käsiteltävissä. Seisoo nätisti paikoillaan karsinassa sekä käytävällä, ei koskaan hapannaama. Tykkää kaikennäköisestä puuhailusta ihmisen kanssa, ei erityisen säpsy tai säikky.

Ratsastaessa todella nöyrä sekä mielyttämisen haluinen positiivinen kaveri. Liikkuu omalla moottorilla eteen, mutta ei ole kuumakalle. Tasainen sekä varma ratsastaa, ei ponimaisia metkuja kentällä. Ei yritä päästä ratsastajastaan eroon tai vedä herneitä nenään. Koulupuolella vahva He B +, tekee vastalaukat, käynninkautta vaihdot, yksittäiset vaihdot. Tahdikas, mukavat askelajit istua, iso ponteva laukka. Esteillä varma hyppääjä, hypännyt ongelmitta erikoisesteet ja ylittänyt jopa sohvan. Rakastaa hyppäämistä ja innostuukin esteillä hieman, mutta pysyy hanskassa perus nivelellä. Hypätty maastoesteitä (tuttari tasoa) ongelmitta, menee veteen. Kapasiteetti ei tule loppumaan kesken, hypätty kotona 90-100cm rataa, mutta tehnyt usemman kerran helposti 120cm tehtäviä treeneissä, irtohypännyt tolpat tappiin.

Laiduntanut porukassa 24/7, ei kaviokuume taustaa tai kesäihottumaa. Laumassa kaikkien kaveri, ei johtajatyyppiä. Pysyy normaalissa langassa sekä antaa laitumelta kiinni. Maastoiltu säännöllisesti yksin sekä yhdessä, ei pelkää normaalia liikennettä tai kyttäile puskiin.

Ollut aikaisemmin kengässä, mutta meillä hyvän kavioaineksen vuoksi pidetty ilman kenkiä. Vuolut, raspaukset, rokotukset, klippaus menee hyvin ja hoidettu aikataulussa. Ei sairastaustaa tai sairaslomia takana, kielessä pieni arpikudos muodostuma, joka ei vaikuta käyttöön. Kuivat hyvät jalat, oireeton maha niin säilö kuin kuivaheinällä.

Kuljetettu säännöllisesti treeneihin, sekä käyty muutamat kilpailut mielenvirkistyksenä. Uusissa paikoissa moitteeton käytös. Lastautuu yksin sekä kaverin kanssa, seisoo nätisti trailerissa. Toiminut yhden ihmisen hevosena, en näe tätä ratsastuskoulun käytössä. Harrastettu poniagilityä, pulkkaratsastusta sekä ohjasajettu säännöllisesti. Ilmoitettu myös Porvoon laukkakilpailuihin, harjoiteltu raviradalla reipasta laukkaa.

Myydään mieluiten tavoitteelliseen kotiin, ponissa olisi ainesta kentässä aina SM tasolle asti. Käy myös paremmaksi harrastushevoseksi treenaamiseen ja hömpöttelyyn. Hevosen etuja ajattelevaan kotiin, jossa saisi olla pitkään pihalla laumassa. Käy myös pihattoon.

Ammattilaisen sovittama laadukas estesatula, suitset, loimet sekä muut tavarat sisältyvät ponin hintaan.

Sielän video.
https://youtu.be/LIym2j2Bpk8

Estevideo.
https://youtu.be/B-sWySy1cXo

Maastoeste video.
https://youtu.be/I71vLguRpzM

Hömppävideo
https://youtu.be/z2xHe9aiE0g

10 300eur
muhonenmea00@gmail.com
Loppi

Tiedot

Hevosen nimi Freeman's bobby
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2012
Säkäkorkeus (cm) 145
Rotu Connemara
Käyttötarkoitus Kilpa
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 90
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla

Hae ilmoituksista