Uusimmat ilmoitukset

Erittäin laadukas pikkuponi

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 5000 EUR 5000 EUR
Ota yhteyttä veeraj@live.fi
Lisätty 2019-11-12
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään pikkuponiruuna -09, n. 125cm korkea. Erittäin laadukas ja varsana useasti palkittu. Mieletön kapasiteetti ja kilpaponin kipinä. Ulkonäöltään kaunis kuin karamelli, herasilmäinen. Meiltä puuttuu tälle sopivan kokoinen ratsastaja entisen kasvettua reilusti yli, joten menee täysin hukkaan.

Tehnyt kotona 115cm tehtäviä täysin ongelmitta, vaatii kuitenkin taas rutiinia isommille esteille ratsastajan puutteesta johtuen. Koulua tekee ainakin heB asti, kauniit liikkeet ja erittäin laadukas laukka. Vauhdikas ja herkkä. Lapset ratsastaneet ja kilpailleet aina 80cm tasolle asti tuoden rusetin kotiin kerta toisensa jälkeen. Hyppää kaiken mitä eteen laitetaan, ei kysele tyhmiä. 

Poni on kuitenkin luonteikas ja vaatii sen, että ratsastajan kanssa kemiat kohtaa. Ei jokaisen ratsastettavissa, valikoi melko summassa kenestä pitää ja kenestä ei. Ykkösluokkalainenkin on tällä treenannut, alunperin ostettu 10-vuotiaalle lapselle. Ei ole ollut tämän kanssa koskaan mitään ongelmaa.

Poni on myynnissä, mutta oikean ihmisen kohdalla (eli kunnolliset lähtökohdat valmentautumiseen ja kilpailemiseen muuallakin kuin seuratasolla!) tarjotaan myös kilpakäyttöön ylläpito/leasing. Tästä ruusukehai poniluokkiin, hyppää täydestä sydämestään.

Lisätietoja yksityisviestillä.

Poni tällä hetkellä Rovaniemellä.

Tiedot

Hevosen nimi Silent's Last of Pride
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2009
Rotu Welsh B
Käyttötarkoitus Kilpa
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 100
Hintaluokka 2001-5000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla

Sijainti


Rovaniemi

Hae ilmoituksista