Uusimmat ilmoitukset

Hieno kansallisen tason esteponi

Lisää suosikeihin
Hinta: 15000 EUR 15000 EUR
Ota yhteyttä P. 044 7140309
Lisätty 2019-11-27
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään ponivuosien päättymisen vuoksi hieno ja kapasiteetikas iso esteponitamma. Beauty on joka äidin ja ponitytön unelma, niin luonteen, ratsastettavuuden, kapasiteetin kuin ulkonäönkin puolesta. Tämän ponin kanssa onnistuu kaikki. Poni on miellyttävä ratsastaa, se kulkee oikein päin ja omalla moottorilla. Hypätessä lämpenee hieman, mutta pysyy aina käsissä. Sileällä koulutustaso on HeB, mutta osaa myös HeA:n asioita.  Kisoissa on menty re 110 cm sijoittuen, mutta kapasiteettia on isompaankin.

On hieman herkkä, joten ei ole ihan aloittelijan poni, mutta kokeneemmalle poniratsastajalle on täydellinen kisa- ja treenikaveri. Kaikki hoitotoimenpiteet onnistuvat ongelmitta, samoin kuljetus, klippaus, kengitys yms. Käyttäytyy asiallisesti tarhassa, maastossa, uusissa paikoissa jne. On säännöllisesti raspattu, rokotettu, madotettu, kirohoidettu ja hierottu. Ammattilainen on myös säännöllisesti ratsuttanut ponia.

Virallinen mittaustodistus 147 cm. Poni omaa todella miellyttävän luonteen ja haluaa aina miellyttää ihmistä. On nimensä (Beauty) veroinen niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Poni tuli meille kaksi vuotta sitten Tanskasta.

Kesän 2019 kisatuloksissa näkyvä vamma (SI-nivelen tulehdus) on nyt hoidettu kuntoon ja poni on jälleen täydessä kunnossa treeneihin ja kisoihin. Poni on kokeiltavissa Oulussa. Mukaan voi ostaa ponille sopivan Prestige-estesatulan erikseen.

Vain myynti. Hinta 15 000 € tai järkevä tarjous.

Videoita lisää pyydettäessä.

Videoita ja kuvia löytyy myös IG:stä @teamsilvennoinen.

https://www.youtube.com/watch?v=LCo_uuqHUA0&fbclid=IwAR1L1UlzonYdbKB8L7MIrANRtdrQRB1tJRtwGFogiawFDh8rCtRrOtbN8dU

https://www.youtube.com/watch?v=NDJvBhZjVb8&fbclid=IwAR2W_J1KTdZQZVksecR4yv7oJqUSKbGzfmGTPi2uwu94ZaDC5-sdCAISbaM

 

Tiedot

Hevosen nimi Beauty
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2006
Säkäkorkeus (cm) 147
Rotu ---
Käyttötarkoitus Kilpa
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 110
Hintaluokka 12001-15000 €
Yhteydenottoja toivotaan --

Hae ilmoituksista