Uusimmat ilmoitukset

Esteponi

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 17000 EUR 17000 EUR
Ota yhteyttä hanna.asklof@gmail.com
040-7181481
Lisätty 2020-11-17
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään jalostukseen hyväksytty connemaraori Ohana Domhnall Dash seuraavalle poniratsastajalle kilparadoille. Todellinen katseiden kääntäjä kullankeltaisella karvallaan. 

Nostanut kaksi poniratsastajaa pikkuluokista kansalliselle tasolle ja yhden alue 105 cm luokkiin. Kisannut myös kenttää 90 cm asti ja koulua He A. Vaihtaa sujuvasti. Voittanut nyt kahtena vuonna peräkkäin ponien aluemestaruuden sekä ponien aluerankingin esteillä. Tällä kaudella voittoja ja sijoituksia 90-110 cm luokista, mm. Ponicupin osakilpailun 110 cm voitto. Tällä kaudella sijoitus myös ratsastajan ensimmäisestä kenttäkilpailusta. Maastoiltu paljon yksin ja porukassa, satulalla ja ilman. Ratsain yleensä energinen, mutta osaa myös velttoilla. Ei mikään automaatti, mutta kokemattomampikin ratsastaja pystyy menemään. Vaatimustason noustessa pitää osata ratsastaa sekä esteillä että sileällä. Treenannut esteillä 125 cm asti.

Tarmo on toimiva kaikissa hoitotoimissa, poni-ikäiset ratsastajat pystyvät käsittelemään itsenäisesti. Kengitykset, klippaukset, lastaaminen ja matkustaminen sujuu ongelmitta. Tarhaa tammojen vieressä sähköaidoissa. Puuhakas askartelija, mutta kiltti kaikin puolin. Kotona huutelee tammoille välillä, kisapaikoilla ei minkäänlaista orimaista käytöstä.

Tarmo on ollut aina terve ja kilpaillut 4-vuotiaasta asti ilman pidempiä taukoja. Koko historia tiedossa (kasvattaja myy). Eläinlääkäriä käytetty rokotuksissa ja raspauksissa. Hierottu aina välillä tarpeen mukaan (ei mitenkään säännöllisesti). Ei siis kuvattu/tutkittu klinikalla tms. koskaan. Ostaja saa toki tutkituttaa haluamassaan laajuudessa.

Jälkeläisiä Tarmolla on 19, joista  kaksi palkittu I-palkinnolla ja useampi pärjännyt shownäyttelyissä. Varsat ovat olleet erittäin toimivia ja erityisesti laukka on ollut hyvä. Astunut luomuna kädestä, on karjas astutustilanteessa. Geenitestattu HWSD n/n, PSSM1 ja 2 n/n. Astutukset eivät ole kisaamista haitanneet, vaan tammat on hoidettu kisaamisen ohella. Tiineyttänyt hyvin. Mahdollisuus ostaa myös ruunattuna.

 

Tiedot

Hevosen nimi Ohana Domhnall Dash
Sukupuoli Ori
Syntymävuosi 2009
Säkäkorkeus (cm) 147
Rotu Connemara
Käyttötarkoitus Kilpa
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 110
Hintaluokka 15001-20000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Salo

Video

Hae ilmoituksista