Uusimmat ilmoitukset

Laadukas ponitamma

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä -
Lisätty 2021-04-07
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään 10-vuotias hollanninratsuponi tamma. Zinzin kanssa on hypätty kotona 115cm ratana ja ratsastajan estepainotteisuuden vuoksi enemmän treenattu esteillä. Tämän hetkisen pandemia tilanteen vuoksi ei olla päästy kilpailemaan, mutta harjoituskilpailuissa viimmeksi hypätty 90cm 0-0 tuloksella. Zinzi on siro rakenteeltaan ja nopea liikeistään, joten kääntyy pennin päällä. Kuumuu esteillä hieman, mutta hyvin hallittavissa. Maastoesteitä käyty hyppäämässä useaan kertaan ja poni on hypännyt harrasteen ja tuttarin tehtäviä ja voisi sopia myös kenttäponiksi rohkean ratsastajan kanssa. Menee myös veteen ja hyppää alaspäinkin.  Ponilla on useiden valmentajien kehumat laadukkaat askellajit, kouluradoille hiomaton timantti. Harjoitus kilpailuissa on menty helppo A 66.1% tuloksella. Osaa väistöt joka askellajissa, sulut, avot ja laukanvaihdot. Menestyisi kouluradoilla varmasti hyvin.  

Zinzin kanssa kaikki hoitotoimenpiteet onnistuu ja on kiltti hoitaa, pienet lapset hoitaneet ja ratsastaneet aikuisten valvonnassa. Maastoiltu yksin ja yhdessä.  Täysin terve meillä ollessaan, ei kesäihottuma tai kaviokuume taustaa, laiduntanut koko kesän. Varsonut kerran Hollannissa ennen tuontia Suomeen. Ponin kanssa ollaan tehty kaikkea mitä on keksitty mm. vedetty pulkkaa, ollut käsiponina kärryjen perässä ja uitettu.

Myydään vain hyvään ja asiantuntevaan kotiin. Varusteet mahdollista ostaa mukaan. Kysy rohkeasti lisää yv. Ponista löytyy lisää videoita instagramissa @maurantalli. 

Asialliset yhteyden otot viestillä tai puhelimitse:

Maura (ratsastaja) 044 330 8343 tai maurapeltomaa45@gmail.com

Heidi (ratsastajan äiti) 040 510 7743 tai pelto.maat@hotmail.com 

 

Tiedot

Hevosen nimi Zinzi
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2011
Säkäkorkeus (cm) 147
Rotu Ratsuponi
Käyttötarkoitus Kilpa
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 90
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Pirkanmaa

Video

Hae ilmoituksista