Uusimmat ilmoitukset

ProjektiponiProjektiponi
Yleisponit/muut
Holsteiner tammaHolsteiner tamma
Esteratsastus
Hyvä yleishevonenHyvä yleishevonen
Yleishevoset

Kapasiteetikas poni

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä Tiedustelut: Päivi Luste-Rautio p. 040-6464 635 (iltaisin) email: snowberry.ponies@gmail.com
Lisätty 2019-01-06

Kuvaus

Myydään omien työkiireiden vuoksi. 7v. New Forest – poni ori Snowberry Aton 48 NF, ruunikko, sk. 146,5 cm. Atonilla on toistaiseksi voimassa oleva oikeus jalostukseen, mutta poni voidaan myös ruunata.

Poni jolla on erittäin joustavat ja matkaa voittavat liikkeet! Koulutettu suunnitelmallisesti edeten pitkän linjan ratsastusalan ammattilaisen valvonnassa. Koulutus taso vastaa tällä hetkellä Ko He A. Herkkä ja kevyt ratsastettava. Kapasiteettia ehdottomasti koulukentille. On myös innokas ja rohkea hyppääjä, joskin tältä osin säännöllinen treenaaminen ja kisaaminen on jäänyt sopivan ratsastajan puuttuessa.

Ratsastettu 3v. kaudesta lähtein säännöllisesti. 4-5-vuotis kaudella kilpailut joitain luokkia HeC tasolla, joista tullut myös luokkavoittoja. Kesällä 2018 kilpailtu 1. ja 2. tasolla HeB - HeA. Osallistunut useampana vuonna Laatuponikilpailuun, jossa kaudella 2016 4-5v. ponien Askellaji Champion ja vuonna 2017 5v. ponien paras askel laji poni. Ponibreeders 2018 kilpailussa 6-vuotiaden ponien kouluratsastus luokissa 3. sija.

Kävelee suoraan koppiin, hyvä kuljettaa. Hoitotoimenpiteet sujuvat hyvin ja on ollut asiallinen käsitellä. Säännöllisesti madotettu, rokotettu ja kengitetty. Terve. Saatavissa videoita ja valokuvia.

 

Tiedot

Hevosen nimi Snowberry Aton 48 NF
Sukupuoli Ori
Syntymävuosi 2012
Säkäkorkeus (cm) 146,5
Rotu New Forest
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 70
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Kouvola

Hae ilmoituksista