Uusimmat ilmoitukset

ProjektiponiProjektiponi
Yleisponit/muut
Holsteiner tammaHolsteiner tamma
Esteratsastus
Hyvä yleishevonenHyvä yleishevonen
Yleishevoset

SM-tason kouluponi

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä 040-5507337 (Helpoiten meidät tavoittaa iltaisin klo 19 jälkeen.)
pirkitta.kalimo@lieto.fi
Lisätty 2019-01-06
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään vuonna 2008 syntynyt ratsuponi ruuna Goldencoast Mars tutummin Masu.

Poni on ollut meillä reilun kahden vuoden ajan, jonka aikana sen kanssa ollaan valmentauduttu säännöllisesti sekä koulu- että esteratsastuksessakin. Ratsastajan kiinnostuksen vuoksi ponia on pääsääntöisesti kilpailtu kouluratsastuksessa. Sillä on myös hypätty säännöllisesti 80-90 cm tehtäviä. Poni käyttäytyy fiksusti maastossa sekä yksin että seurassa. Ponilla on kolme kivaa askellajia, joita on helppo koota ja lisätä. Masulla on myös hyvä asenne työskentelyyn ja paljon annettavaa uudelle ratsastajalle.

Kautena 2018 ponilla kilpailtiin säännöllisesti tulos- ja kilpailutasoa nostaen. Ypäjän kisaviikolla kesäkuussa kansallisen tason junioriderbyssä poni oli kokonaistuloksissa 4/21. Loppukaudesta startattiin kouluratsastuksen SM-kilpailuissa, joissa poni sijoittui 14/33 (63,615%).

Poni on kaikissa tilanteissa (mm. hoitaminen, kengitykset, kisapaikat, klippaus) erittäin kiltti ja lastaus sekä kuljetus sujuvat mukavasti. Ponilla ei ole huonoja tallitapoja. Tällä hetkellä poni tarhaa yksin, mutta tulee toimeen hyvin muidenkin kanssa. 

Masu myydään haikein mielin ratsastajan siirtyessä hevosiin hyvään kotiin oikean ratsastajan löytyessä. Poni on kokeiltavissa Kotimäen tallilla Liedossa. Ponin hintaan sisältyy sen kaikki varusteet.

SM-kilpailut ponien joukkueohjelma 24.8.2018

 https://youtu.be/HhIKmQsaoPA

Tiedot

Hevosen nimi Goldencoast Mars
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2008
Säkäkorkeus (cm) 146
Rotu Ratsuponi
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 80
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Kotimäen Tallit, lieto

Video

Hae ilmoituksista