Uusimmat ilmoitukset

11-vuotias ruuna

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 4900 EUR 4900 EUR
Ota yhteyttä muilu.satu@gmail.com
Lisätty 2019-06-07
Lähettäjä

Kuvaus

Tyttären opiskelujen takia myynnissä v. 2008 syntynyt eli 11-vuotias wpb-ruuna Patrick, säkä 145cm ja siro. EI ole aloittelijoiden ratsu, vaikka kiltti onkin. Omaa ison hevosen isot liikkeet, on herkkä istunnalle ja jännittyy tasapainottomasta ratsastajasta. Tämä olisi passeli pienikokoiselle aikuiselle tai osaavalle junnulle. Tuotu Hollannista v. 2017. Isä huippukouluponi Bodo, ei: Wester Aikemas Caspar.

Kiltti ja fiksu käsitellä ja hoitaa, lastautuu helposti, kengittäjän unelma. Kaikkien kaveri. Hypätty kuskin kanssa ei juurikaan ole eikä siitä hommasta ymmärrä mitään ? Irtohypytetty on mutta kyllähän tämä täysin kouluponi on ja sellaiseen käyttöön myydään. Vahva HeB. Ei ole kisattu Suomessa mutta oikean ratsastajan kanssa tämä on pienellä laitolla kansallisen tason kouluponi. Ollut ratsastajan opiskelun takia kevyemmällä käytöllä keväästä asti ja nyt laitumella, joten myyntihinta sen takia laatuun nähden alhainen.

Ei kesäihottumaa, ei kaviokuumetaustaa tms. Pystyy laiduntaa normaalisti. Ostotarkastuksen saa ostaja teettää siinä laajuudessa kuin itse maksajana haluaa.

Poni Lapualla, Etelä-Pohjanmaalla. Videoita ja kuvia runsaasti Vaahteran talli- Facebooksivulla! Hinta varusteineen (myös vuoden vanha Lippo Rivello Doma koulusatula sisältyy) 4900e.

Tiedot

Hevosen nimi Patrick
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2008
Säkäkorkeus (cm) 145
Rotu Welsh Part-Bred
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 50
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 2001-5000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla

Sijainti


Tiistenjoki

Hae ilmoituksista