Uusimmat ilmoitukset

5-vuotias estetamma5-vuotias estetamma
Esteratsastus
3v ori Hampsihe VDL3v ori Hampsihe VDL
Esteratsastus
BeriteBerite
Yleisponit/muut
Mare for saleMare for sale
Lv-ratsut

Kansallisen tason poni

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä ratsastaja/omistaja 040 9319669/viivi.hameenniemi@icloud.com
valmentaja 040 0210268
Lisätty 2020-09-07
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään 12v kilpaponi ruuna ratsastajan ponivuosien päättymisen takia. Kisattu tällä kaudella kansallista ponicuppia ja kansallista He A hyvin tuloksin. Esteillä kisattu aluetasolla 80cm ratsastajan epävarmuuden ja koulupainoitteisuuden takia, mutta treenissä menty reilua metriä. Hypätty myös maastoesteitä ja tykkää siitä kovasti. Hyppää kaikki tyyppiesteet; portaat ylös ja alas, hauta, vesi. Tällä kaudella treenissä hypännyt 80-90cm tehtäviä maastossa.

Treenattu ja kisattu tavoitteellisesti samalla kouluttaen ponia eteenpäin. Ponin koulutustaso on noussut reilussa vuodessa He C:stä ponien Fei-luokkien asioihin. Poni on kuulunut 2019-2020 aluerenkaaseen. Ratsukon olisi tarkoitus kilpailla loppukaudesta vielä ensimmäinen FEI-startti ja esteillä 90cm

Ponilla on erittäin hyvä, ilmava ja energinen laukka ja sen on helppo koota itseään. Ravi on tahdikasta ja sitä pystyy kehittämään vielä paljon. Käynnissä on hyvä yliastunta ja se on aina puhdasta. Esteitä ponilla on hypätty treenissä metriin asti ilman ongelmia ja hypätessä se on sopivan energinen. Pienet esteet ylittyy helposti myös kokemattoman ratsastajan kanssa, mutta isommille esteille poni vaatii jo kokeneemman ja varman ratsastajan.

Poni ollut kaikipuolin terve ja tarkastettu kokonaan vuosi sitten. Hoitotoimenpiteet sujuu ongelmitta, lastautuu ja matkustaa hyvin yksin sekä kaverin kanssa. Klipattu ilman rauhoitusta, rokotukset kunnossa, raspattu ja normi kengässä. Kengitystä jännittää melko paljon, mutta käyttäytyy kuitenkin asiallisesti. Maastoiltu yksin ja porukassa, ilman satulaa ja satulalla, käyttäytyy  asiallisesti. Kisapaikoilla helppo käsitellä ja käyttäytyy kuin kotonaan.

Myydään hyvään ja huolehtivaan kotiin, jossa myös vanhemmat ovat sitoutuneet ponin hoitoon ja tallipaikka- sekä valmennusasiat ovat kunnossa. Tässä jollekkin kiva poni jolla voi tähdätä ihan SM-luokkiin asti. Ponilla vahva pohja koulu- ja rataesteponina, miksei myös tulevaisuudessa kenttäponiksi. Poni on valmis muuttamaan uuteen kotiin marraskuun alussa. Myydään varusteineen. Kuvien ratsastaja noin 165cm pitkä.

Lisää kuvia, videoita ja lisätietoja saa kysymällä, kerron mielelläni lisää. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla tai viestillä.

(kuva: 2 Tuulia Nelimarkka, 1&3Aura Sainio, 5 Anzeelika Aasmäe)

 

 

Tiedot

Hevosen nimi Rautsik
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2008
Säkäkorkeus (cm) 137cm
Rotu ---
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 100
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla

Sijainti


Alajärvi

Hae ilmoituksista