Hieno kilpaponi

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 9900 EUR 9900 EUR
Ota yhteyttä viestillä puh 0409319669
sähköpostilla viivi.hameenniemi@icloud.com
Lisätty 2022-03-25
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään 14v kilpaponi ruuna ratsastajan ponivuosien päättymisen sekä ajanpuutteen vuoksi. Kisattu helppo A tasolle asti hyvin tuloksin. Poni osaa kaikki koulukiemurat, mitä ponien FEI-tasolla tarvitsee osata. Valmentauduttu ja kilpailtu aktiivisesti ratsastajan ponivuodet mm. kansallista ponicuppia. Viimeisen vuoden kisannut vähemmän ratsastajan siirryttyä hevoseen. Kisattu myös esteillä 90cm asti sekä treenattu maastoesteillä 80-90cm tehtäviä, mutta vähemmän ratsastajan koulupainotteisuuden vuoksi. Hyppää kaikki tyyppiesteet; portaat ylös ja alas, hauta, vesi. 

Ponilla on erittäin hyvä, ilmava ja energinen laukka ja sen on helppo koota itseään. Ravi on tahdikasta ja sitä pystyy kehittämään eteenpäin. Käynnissä hyvä yliastunta ja se on aina puhdasta. Esteitä menty treenissä metriin asti ilman ongelmia. Isommille esteille vaatii kuitenkin kokeneemman ratsastajan.

Poni on peruskiltti, kuljetus ja kengitys. Ei pure tai potki. Poni ollut koko elämänsä todella terve. Kisapaikalla helppo käsitellä ja käyttäytyy asiallisesti.

Myydään hyvään ja huolehtivaan kotiin, jossa myös vanhemmat ovat sitoutuneet ponin hoitoon ja tallipaikka- sekä valmennusasiat kunnossa. Tästä jollekkin kiva poni kisoihin. Ponilla on vahva pohja koulu- ja rataesteponina, joten miksei myös kenttäponiksi. Kuvien ratsastaja noin 165cm.

Lisää kuvia ja videoita ja lisätietoja saa kysymällä!

Kuvat 1&2 Amanda Hautamäki, 3 Tuulia Nelimarkka, 4 Anzeliika Aasmäe

Tiedot

Hevosen nimi Rautsik
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2008
Säkäkorkeus (cm) 137cm
Rotu Muu
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 100
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla

Sijainti


Alajärvi

Hae ilmoituksista