Uusimmat ilmoitukset

Kolme superkivaa ponia harrastuksen lopettamisen vuoksi

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 2000 EUR
Ota yhteyttä hebaze@hotmail.com
040-6630477/Heidi
Lisätty 2018-02-13
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään paketillinen kivoja poneja hevosharrastuksen lopettamisen vuoksi mahdollisimman nopeasti.

Löytyy laadukas 2v suomalainenratsuponi tamma Adel Beautylight, erittäin hyvin liikkuva estehevonen/hyvä hyppyinen kouluhevonen – päätä itse :) Luonteeltaan aivan mahtava, kaikki käy ja onnistuu. Utelias, rohkea. Säkä nyt kotimitattuna 147cm (i.ponimitoissa oleva srp Barlume di Speranza, e.160cm hannover Starlight III). Hp.4300€ 3800€(Tästä tammasta löytyy myös oma erillinen myynti-ilmoitus tältä palstalta)

Sitten olisi 2v welsh C-sektion upea ori Moondelight Donatello (i.Bairdmoor Pegasos, e.Donys Daybreak), jalostus- ja näyttelyponiainesta, sekä käyttöön. Liikkuu jumalaisesti! Säkä tulee huitelemaan 130-135cm välillä, hyvin vankka rungolta, tulee kantamaan aikuistakin näppärästi selässään. Oikein kiva luonteeltaan, todella nöyrästi käyttäytyy ihmisen käsittelyssä, tulee toimeen (ainakin vielä) kaikkien kanssa, eikä tajua vielä olevansa ori. Taloudellinen ruokittava, tahtoo isona plussapalloksi (nyt siis kyllä varsin järkevissä mitoissa). Hp.28002000€!

Sekä viimeisenä, muttei vähäisimpänä, ehkä maailman ihanin connemaraorivarsa Hopealehdon Gallagher (i.Linsfort Barney, e.Bluewilds Daireann) viimevuoden mallistoa (eli 1v). Hyvinkehittynyt varsa, jalostusponiainesta. Loistava luonne, kävisi ehdottomasti myös tädille ja lapsille – sellainen kiva poni, jonka kanssa voit höntsäillä ilman satulaa ja taas seuraavana päivänä suorittaa radalla nuttura tiukalla kieli keskellä suuta ja kerätä pokaalit kotiin. Kasvaa >140cm hujakoille. Kimoutuu. Ihan superkiva murunen! Laadukas, tasaisen ja luotettavan luonteen omaava, jokaisen poni-ihmisen unelma poni. Hp.2500€ 2000€!

Kaikista löytyy tarkemmat sukutiedot sukupostista sekä facebookista kuvia ja myös jokunen huonolaatuisempi video "Adel ponit, Halikorven talli" – sivuilta. Ovat kaikki asuneet niin tallissa kuin pihatossakin, tulevat toimeen laumassa, pysyvät sähkölangoissa, voivat laiduntaa normaalisti, tiettävästi terveitä, hyviä käsitellä, hirnuvat sulle aamulla tervehdyksensä ja ovat kaikki todella ihania murusia. Paljon käsiteltyjä, rakkaudella pidettyjä poneja.

Totaalisen motivaatiopulan ja harrastuksen lopettamisen vuoksi myynnissä. Itsellä ei aika ja jaksaminen tunnu riittävän päivän normihommien + tallitöiden jälkeen kuin rapsutteluun ja sellaisena tämä harrastus on turhan tyyris laji. Myydään siis, mikäli hyvät kodit osuu kohdalle, mielellään nopeilla kaupoilla etten ehdi muuttaa mieltäni kun kevätaurinko saa taas päivät tuntumaan pidemmiltä ja linnut laulaa..

Kaikista saa esittää tarjouksen, järkevästi, mutta rohkeitakin tarjouksia kuunnellaan. Ehdottomasti hyviin koteihin! Srp-tammasta/connemara-orista olisin valmis kuuntelemaan kyllä jonkinlaisia ylläpidon kaltaisia ehdotuksiakin. Koko paketin tahtovalle voidaan hioa könttäsumma. Osamaksu parissa-muutamassa erässä ok.


Ja jotta nyt tulisi selväksi, niin NOPEA kannattaa olla, tämä mielenhäiriö ei varmasti taas kauaa kestä. Saa soittaa, laittaa viestiä, tulla käymään. Hop, kaupoille! :) 

http://www.sukuposti.net/hevoset/hopealehdon-gallagher/1935690

http://www.sukuposti.net/hevoset/adel-beautylight/1836943

http://www.sukuposti.net/hevoset/moondelight-donatello/1828524

 

Tiedot

Hevosen nimi Elviira, Noppa ja Leo
Sukupuoli Tamma
Rotu ---
Käyttötarkoitus ---
Koulutustaso ---
Hyppytaso (cm) 40
Hintaluokka 2001-5000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Miehikkälä

Video

Hae ilmoituksista