Uusimmat ilmoitukset

Laadukas New Forest -ponitamma

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 5000 EUR
Lisätty 2018-04-14
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään ryhdikäs ja hyväliikkeinen, iso NF-ponitamma hyvään kotiin. 

Tamma on varsonut 2017 upean varsan ja se on hoitanut tehtävänsä emätammana hyvin. Tämä näyttävä ponitamma on menestynyt näyttelyissä hienosti. Ponissa on potentiaalia jopa kilpaponiksi. Sitä on irtohypytetty ja se hyppää innokkaasti. Luonteeltaan tamma on kiltti hoitaaa, se on järkevä ja hyvä käsitellä.

Tamma on palkittu Hippoksen kehässä I palkinnolla. Kansallisessa Poninäyttelyssä 2015 poni oli Rodun Paras Nuori ja Vuoden Voittaja 2.

Tamman ratsukoulutus on aloitettu 3-vuotiaana. Varsavuonna 2017 ratsutuksessa on pidetty taukoa. Vieroituksen jälkeen ponia on alettu jälleen ratsuttaa keväällä 2018. Se suhtautuu harjoituksiin luottavaisesti ja positiivisella asenteella.

Tammalla on erittäin hyvä suoritussuku. Sen isällä on voittoja ja sijoituksia HeA-luokissa 2-4-tasolla kouluratsastuksessa jopa yli 68 % tuloksin.

Tamman emä on I palkinnon kantakirjatamma, jolla on kaikkiaan neljä jälkeläistä. Kolme aiemmin syntynyttä jälkeläistä kilpailevat kaikki 2-3 -tasolla, ja niillä on useita voittoja ja sijoituksia ko HeA-tasolla tai re 80-100cm luokissa.

Emän isä on kilpaillut rataesteratsastusluokissa 110-120 -tasolla menestyksekkäästi Tanskassa.

Tamma on nähtävänä Porvoossa.

Hinta sis. alv 24%

 

Tiedot

Hevosen nimi Notchill's Milkyway
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2013
Säkäkorkeus (cm) 145
Rotu New Forest
Käyttötarkoitus Harraste
Koulutustaso Perusratsastettu
Hyppytaso (cm) 40
Hintaluokka 2001-5000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Orimattila

Hae ilmoituksista