Uusimmat ilmoitukset

Laadukas pikkuponi

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 6000 EUR
Ota yhteyttä Mari Salin, 040-5711949
marsa.miettinen@gmail.com
Lisätty 2018-08-10
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään (ei ylläpitoon) laadukas pikkuponi, jota ei usein ole tarjolla. Poni on 9-vuotias ruuna, welsh section A, säkä 122cm (virallinen mittaustodistus).

Hanski on kiltti ja luotettava poni, joka käy pienten lasten kanssa harrastamiseen ja hieman isomman lapsen kanssa laadukkaaseen kilpailemiseen. Meillä tytär kilpaillut tällä 8-vuotiaasta alkaen, nuorin lapsi taas ratsastanut ilman taluttajaa kaikki askellajit 4-vuotiaasta eteenpäin. Hanski on erittäin kiltti hoitaa (ei pure, potki, luimi yms.) minkäikäisen lapsen vaan. Hanskilla on kilpailtu esteitä 70cm, kotona hypätty ratana 80cm ja yksittäin isompaa. Koulua kisattu helppo B, taitaa helpon A:n asioita kuten väistöt, avot, vastalaukat yms. Ponilla on tahdikkaat ja laadukkaat askellajit ja olisi myös oiva poni koulukisoihin, meillä tytärtä kiinnostanut enemmän esteratsastus. Poni hyppää erikoisesteet kyttäämättä (muuri, vesi, portit, mentyn myös maastoesteitä). Poni on meillä myös ajo-opetettu, mutta ajettu vähän, kun siihen ei ole ollut mielenkiintoa niin paljoa, hiihtoratsastusta menty myös.

Poni on tarhannut yksin ja yhdessä muiden kanssa, on myös ollut laitumella. Asunut tallissa ja pihatossa. Poni lastautuu myös lapsen kanssa hyvin, matkustaa hyvin ja käyttäytyy kisapaikalla hyvin. Lapset pystyvät myös klippaamaan, pesemään jne. ongelmitta. Poni menee sen verran kun ratsastaja pyytää, on reipas ja antaa itsestään paljon kun osataan pyytää, pienten kanssa menee varovaisesti. Ei yritä heittää selästään tai hypi pystyyn/pukittele protestimielessä. Ponilla on maastoiltu yksin ja yhdessä (aikuinen ollut mukana, koska en anna lapsen lähteä yksinään autotielle).

Poni on ollut meillä 5-vuotta ja ollut aina terve, rokotukset, raspaukset ja muuten huollettu säännöllisesti. Myydään mikäli löytyy hyvä koti ja ostaja saa tehdä sellaisen ostotarkastuksen kun itse haluaa omakustanteisesti. Tässä olisi oiva poni lapselle, joka haluaa kehittyä ratsastajana ja opetella kilpailemisen saloja turvallisesti ja niin, että harrastaminen on mukavaa.

Ponin mukana tulee kaikki mitä poni omistaa (prestigen estesatulan, suitsia, suojia, kaikki laadukkaat loimet, kärryt, valjaat yms.) Näin pääset heti aloittamaan ponin kanssa sopivin varustein. Ponista on olemassa paljon kuvia ja videoitakin, en vaan osannut tehdä nyt sellaista videoo, missä vähän kaikkea :D

 

Tiedot

Hevosen nimi Cloudberry Hannibal
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2009
Säkäkorkeus (cm) 122cm
Rotu Welsh A
Käyttötarkoitus Kilpa
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 70
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Hankasalmi/Keski-Suomi

Video

Hae ilmoituksista