Uusimmat ilmoitukset

Risteytysponi

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 4000 EUR 4000 EUR
Ota yhteyttä Aito Ratsastusvalmennus
Anni Immonen
0400558881
anniimmonen@hotmail.com
Lisätty 2020-02-11
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään pikaisesti toimeksiantona 6-vuotias eestin risteytysponi Mango. Tarjouksia kuunnellaan!

Mango on aina reipas ratsastaa, herkkä ja kuuliainen. Väistää hyvin pohjetta ja on halukas oppimaan uutta. Tykkää hypätä ja onkin esteillä melko varma menijä. Hyppää myös erikoisesteet ja antaa ratsastajansa virheitä anteeksi. Maastoillut kavereiden kanssa ja yksin: myös pimeällä otsalampun valossa sekä myrskysäällä. Kevään ja kesän 2019 Mango toimi ratsastuskouluponina, eli voisi olla oiva poni myös siihen käyttöön.

Luonteeltaan Mango on kiltti ja aina ystävällinen, mutta arka. Kengitys jännittää ja uudet äänet pelottavat, mutta huomattuaan tilanteen vaarattomaksi rentoutuu kyllä. Kengitystä varten totesimme parhaaksi vielä rauhoittaa. Nostaa kaviot kuitenkin kiltisti ja antaa tutun ihmisen naputella kenkiä vasaralla ilman ongelmia. Minulla ollessaan on siedätetty pressuihin, muovipusseihin, selässä holtittomasti heiluvaan ratsastajaan ja erilaisiin ääniin. Oppii nopeasti positiivisella vahvistamisella. Tämän kanssa kun jaksaa touhuta, saa opetettua vaikka kiipeämään perä edellä puuhun. Säikähtäessään Mangon pakoreaktio saattaa kuitenkin olla vielä voimakas, minkä takia ei sovellu vielä kovin kokemattomille ratsastajille. Topakalle ratsastajalle kuitenkin kiva poni myös kisoihin!

Lastautuu traileriin ja matkustaa kiltisti. Pysyy sähkölangoissa. Mango on väritykseltään erikoinen cremelo ja silmät ovat siniset. Oikea satuponi siis :) Säkäkorkeutta n. 130cm, ja myydäänkin jäädessä auttamatta pieneksi nykyiselle ratsastajalleen. Mangolla on kuitenkin säkäkorkeudestaan huolimatta matkaavoittavat askellajit, ja liikkuessaan tuntuu ja näyttää kokoaan isommalta.

Hp. 4000e Varusteineen / TARJOUS (sis. Suitset, Neue Schulen sopivat kuolaimet, Sydneyn juuri topatun satulan, perusloimet ja - tarvikkeet) Mango asuu Pieksämäellä, minne sitä saa tulla katsomaan.

Eläinlääkärin tarkastus teetetty 9.9.2019 huomautuksitta Laukaan hevosklinikalla. Hampaat tarkastettu ja raspattu marraskuussa 2019. Rokotukset kunnossa. Lausunnot tarkastuksesta sekä videoita ja lisää kuvia saatavilla.

Videoita

https://youtu.be/iK__9MyIRgc

https://youtu.be/OxdpkfkXcE0

https://youtu.be/L4rQ8CARZA4

https://youtu.be/wANFswVooms

Tiedot

Hevosen nimi Mango
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2014
Säkäkorkeus (cm) 130
Rotu Risteytysponi
Käyttötarkoitus Harraste
Koulutustaso Helppo C
Hyppytaso (cm) 70
Hintaluokka 2001-5000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Pieksämäki

Video

Hae ilmoituksista