Uusimmat ilmoitukset

Irlannincobruuna

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 6500 EUR 6500 EUR
Ota yhteyttä +35844 4400395 / Oona Pitkonen
oonasinisarita@hotmail.com
Lisätty 2021-04-01
Lähettäjä

Kuvaus

8-vuotias irlannincobruuna. Tullut Suomeen Iso-Britanniasta loppuvuodesta 2020. Piti olla ison ponin kokoinen, todellisuudessa säkäkorkeus n. 137-138cm, jonka vuoksi omaan käyttöön liian pieni. Vahvan runkonsa puolesta kuitenkin varsin passeli pienehkölle aikuisellekin.

 

Ehdottoman kiltti kaikissa tilanteissa, ei huonoja tapoja. Kuitenkin vähän herkkä, muttei reaktiivinen tai ilkeä, eli esim. pienetkin lapset hoitaneet huoletta aikuisen valvonnassa.

 

Asuu tällä hetkellä karsinatallissa ja on kengässä, mutta asunut myös pihatossa ja ollut suurimman osan elämästään kengättä, eli kaikki käy. Laumassa toimeentuleva.

 

Ratsutus aloitettu alusta tammikuussa 2021 huonojen kokemusten takia, nyt jo kuitenkin siinä pisteessä että menee ratsastajan kanssa hyvin kaikissa askellajeissa. Kivat liikkeet, pienellä laitolla varmasti rusettihai helppoihin koululuokkiin. Tällä hetkellä taso noin Helppo C, mutta oppii nopeasti. Maastovarma yksin ja kaverin kanssa, toimii muutenkin vieraissa paikoissa kuin kotonaan. Ei hypätty Suomessa, lähtömaassaan kuulemma pieniä.

 

Tutkittu kattavasti mm. selkä ja jalat, ei mitään käyttöön vaikuttavaa. Ostotarkastuksen saa toki tehdä haluamassaan laajuudessa.

 

Videoita ja lisää kuvia saatavilla.

Mukaan kaikki tarvittavat varusteet satulaa lukuunottamatta.

Tiedot

Hevosen nimi Sonny
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2013
Säkäkorkeus (cm) 138
Rotu Muu
Käyttötarkoitus Harraste
Koulutustaso Helppo C
Hyppytaso (cm) 40
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Salo

Hae ilmoituksista