Esteponi junnulle tai ratsastuskouluun

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 5000 EUR 5000 EUR
Ota yhteyttä 0445196922
Lisätty 2021-09-14
Lähettäjä

Kuvaus

Ratsastuskoulu myy tarpeettomana kauniin hopearuunikon poniruunan, s. 2011, säkä 137cm, taso HeB.
 
Tykkää hypätä ja on kelpo peli 70cm radoille. Hypätty yksittäisenä jopa 100cm, joka ponin koko huomioiden alkaa olla maksimi. Rakastaa maastoesteitä.
 
Poni on ollut meillä useamman vuoden, ja tehnyt koko ajan töitä ratsastuskoulussa. Helppo hoitaa, kengittää ja lastata, hyvät kaviot. Kevyesti piikkikammoinen, mutta pystytty raspaamaan ja rokottamaan säännöllisesti ongelmitta. Poni on ollut meillä ollessaan täysin terve mutta tehokkaana rehun käyttäjänä on nyt laidunkauden jälkeen liian lihava.
 
Poni on ahne ja alkeistunneilla vie pienet ratsastajat heinätupsulta toiselle.Ei sovellu alkeistunneille, koska inhoaa taluttajaa yli kaiken ja voi uhitella taluttajalle hyppäämällä pystyyn. Vaatii siis sen verran napakan ratsastajan, ettei tarvitse taluttajaa ja käskyt tulevat selästä käsin, silloin toimii hyvin. En näe estettä, miksei poni voisi jatkaa uraansa ratsastuskoulussa kokeneemmilla ratsastajilla. Maastoiltu paljon, käyty myös uimassa ja pienissä harjoituskisoissa naapuritallilla.
 
Tämä olisi kokonsa puolesta meille todella sopiva, mutta alkeistuntien kysynnän kasvaessa tarvitsemme talutusratsastukseen soveltuvan ponin. Tiedustelut ponista p. 0445196922. Edelliseltä omistajalta saa halutessaan suosittelut. Voidaan harkita myös järkevää vaihtokauppaa. 5000e. Lappeenranta.

Tiedot

Hevosen nimi Kiho
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2011
Säkäkorkeus (cm) 137
Rotu Risteytysponi
Käyttötarkoitus Harraste
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 70
Hintaluokka 2001-5000 €
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti


Lemi

Hae ilmoituksista