Monikäyttöinen poniruuna

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 6500 EUR 6500 EUR
Ota yhteyttä Piia Luomahaara
p. 0503832836
piia.luomahaara@gmail.com
Lisätty 2021-11-18
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään erityisen haikein mielin 2008 syntynyt, n. 137 cm korkea poniruuna. Poni on tuotu maahan 11/2019 Hollanista, jossa se on ollut kirjattuna Welsh-rekisteriin.

 

Valmentauduttu viikoittain koulu- ja estepuolella sekä enenevässä määrin myös kenttäratsastuksessa. 10/2021 poni 12-vuotiaine ratsastajineen valittiin mukaan kenttäratsastuksen liittovalmennusrenkaaseen. Kisattu seuratasolla 60 cm luokkia sijoittuen ja valmennuksissa hypätty rata- ja maastoeste tehtäviä 90 cm asti. Kapasiteettia vaikuttaisi olevan pidemmälle ja lihaskuntokin mahdollistaisi nyt eteenpäin viemisen. Poni on ketterä ja sillä on hyvä hyppytekniikka. Ratsuttajan/valmentajan terveiset ovat, että poni on nyt 12-vuotiaan ratsastajan asetuksilla, mutta ratsuttamalla tulee superhyvä.

 

Poni on terve, oireeton ja ongelmaton. Rokotettu, raspattu, madotettu, hierottu ja kengitetty säännöllisesti. Käytetty sopivia ja laadukkaita varusteita ja tarkasteltu niiden sopivuutta säännöllisesti. Laiduntanut kesäisin ilman mitään harmeja. Asunut karsinassa ja pihatossa, molemmat käy. Ollut säännöstellyllä ja vapaalla heinällä, molemmat käy. Ollut aluksi kengättä ja kevyessä käytössä sekin käy. Laumassa ottaa rennosti ja löytää nopeasti oman paikkansa. Ponilla on Hollannissa kisattu valjakkoa ja siksipä ajaminen ja mm. hiihtoratsastus sujuu myös ongelmitta.

 

Hoitaessa ja varustaessa seisoo paikallaan ja ratsastettaessa tekee mitä pyydetään. Lähtee aina mielellään töihin ja tulee varmasti jo tarhan portille vastaan. Liikkuu reippaasti omalla moottorilla. Ei harrasta kiikuttamista tai muita tuhmuuksia. Metsät, avoimet pellot ja autotiet kaikki ok. 10-vuotias on mm. ratsastanut ponilla yksin maastolenkkejä. Rennosta luonteestaan huolimatta osaa olla myös ponimaisen vekkuli.

 

Erikseen ostettavissa kaikki varusteet, mitä ponille kuvitella saattaa, mm. laadukkaat ja istuvat este- ja koulusatulat, suitsia, loimia, ajovarusteet ja kärryt...

 

Poni nähtävissä ja koeratsastettavissa Liedossa.

 

Tiedot

Hevosen nimi Zazou
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2008
Säkäkorkeus (cm) 137
Rotu ---
Käyttötarkoitus ---
Koulutustaso ---
Hyppytaso (cm) 70
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Lieto

Video

Hae ilmoituksista