Poniruuna lajiin kuin lajiin

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 12500 EUR 12500 EUR
Ota yhteyttä arla.panttila@luukku.com
040-7758774
Lisätty 2022-05-10
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään hevosten vähentämisen vuoksi meillä hienosti kuuden vuoden ajan toiminut musta welshpartbred -poniruuna. Poni on ollut mukana koko tämän ajan niin tunti- kuin valmennustoiminnassakin sekä kisakäytössä kaikissa lajeissa (este,koulu sekä maastoeste).

Erittäin monipuolisesti harrastettu ja treenattu kaveri, "lähes kaikki käy tyyppi" ratsastaessa. On myös maastoiltu ja matkusteltu paljon niin traikulla kuin hevosautollakin. Uitettu ja menty ilman satulaakin.

Tällä voi ratsastaa niin perheen pienimmät kuin normikokoiset aikuisetkin kokonsa puolesta. Parhaimmillaan olisi esim junnun kisaponina. 

Helppo kengittää. Koulupuolella valmentajamme sanoin erittäin osaava, oikealla kuskilla helposti ponien koulukansallisiin, liikettäkin löytyy kun oikea kuski kyydissä. Kisoissa menty metriin asti, kotona isompaa. Hypätessä 80cm ja isompaa, ei anna virheitä juuri anteeksi, täytyy löytää eka oikeat nappulat niin hyppää kyllä. Sopivan reipas ratsastaa, oma moottori löytyy.

Terveyden puolesta ei ole meidän aikana ollut mitään ongelmia, kerran kaviopaise. Ponin huonopuoli on, että ei tule toimeen muiden hevosten kanssa, meillä tarhattu aina yksin, ja viihtyy erinomaisesti juuri yksin tarhassa. 

Videoita ja kuvia löytyy paljon. 

Aikuisten yhteydenotot sähköpostitse tai soittamalla (ennen klo 16 tai klo 21.15 jälkeen).

Tiedot

Hevosen nimi The Drone
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2007
Säkäkorkeus (cm) 147,5
Rotu Welsh Part-Bred
Käyttötarkoitus Kilpa
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 100
Hintaluokka 12001-15000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Espoo

Hae ilmoituksista