9v harrasteponi

Myydään
Ota yhteyttä 045-2742743 tai siiri.ojapalo@gmail.com
Lisätty 2022-06-14

Kuvaus

Myydään 9v monitoimiponi, Niilo. Tällä voit tehdä melkein mitä vaan! Ajaa, käydä maastossa, mennä ilman satulaa jne.. Estetreenit on eläinlääkärin suosituksesta jätetty muille, puomeja ja kavaletteja voi mennä mielenvirkistykseksi sillointällöin. Taustalla hankosidevamma, josta toivuttu ja ell ennusteen mukaan ponin pitäisi kestää ongelmitta normaalia treeniä sileällä. Muu sairashistoria myös tiedossa, ostettu suoraan kasvattajalta. Tarhannut yksin! Laadukaalla valmentautumisella tästä saisi varmasti näppärän pelin koulukisaamiseen!

Niilo on äärimmäisen helppo lastata ja kuljettaa, tämän kanssa voit lähteä yksin reissuun ilman stressiä. Myös muut hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta, varsinkin eläinlääkäreiltä poni on saanut paljon kehuja käytöksestään.

Uudelta ihmiseltä Niilo toivoo määrätietoista käsittelyä, maalaisjärkeä ja reilusti huumoria ymmärtämään ponipojan elämää. Ideaali ratsastaja Niilolle on pieni aikuinen tai napakka ja osaava junnu, sillä poni on pieni, virallisella mittauksella 139,8cm.

HP: 3500€ (+ varusteet erikseen)

Lisätietoja ja videoita kysymällä!

Tiedot

Hevosen nimi Satampra Zeiros
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2013
Säkäkorkeus (cm) 139,8
Rotu New Forest
Käyttötarkoitus Harraste
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 90
Hintaluokka 2001-5000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Nastola

Video

Hae ilmoituksista