Laadukas ja monipuolinen opetusmestari kouluun, esteille ja vikellykseen

Myydään
Ota yhteyttä wa 0400 620 199
Lisätty 2024-02-02

Kuvaus

Ihana ponitamma valmiina uuden ratsastajan parhaaksi kaveriksi. Loistava opetusmestari niin esteille, kouluratsastukseen kuin vikellykseen.

Hyviä tuloksia kouluratsastuksessa FEI / heA-tasolta, lisäksi sijoituksia sekä vikellyksestä että esteiltä. Tuoreimpia tuloksia syksyltä -23 seuran estemestaruus ja sijoitus vikellyksen SM-tason luokasta. Ponilla on myös maastoiltu paljon, pulkkaratsastettu ja kokeiltu lännenratsastusta.

Poni on syntynyt 2006 ja säkäkorkeus on 137,5 cm. Meillä ollessaan ollut terve. Helppo kengittää, kulkee nätisti kisa- & valmennusreissuilla ja osaa käyttäytyä myös vieraissa paikoissa.

Mukava ratsastaa ja erinomainen opetusmestari. Valmentajien kanssa yhteistyössä vienyt sisarukset alkeistasolta kouluratsastuksessa helppoA/FEI tasolle ja esteillä 60–70 cm radoille. Osaa kuitenkin olla poni, joten esitellään mielellään osaavaan kotiin, jossa valmennusasiat kunnossa.


Mukaan on mahdollista hankkia este- ja koulusatula ja vikellyspatja sekä terapiavyö ja paljon loimia ja muita varusteita.

Tiedot

Hevosen nimi Desirous of Joy
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2006
Säkäkorkeus (cm) 137,5
Rotu Welsh Part-Bred
Käyttötarkoitus Harraste
Koulutustaso Vaativa B
Hyppytaso (cm) 60
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti

Hämeenlinna
Kartan sijainti ei välttämättä ole tarkka

Video