Ruuna 2008

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 8000 EUR
Ota yhteyttä carita.ylikarjula@gmail.com
Lisätty 2018-01-11
Lähettäjä

Kuvaus

Monipuolinen ruuna Lucas (Lupicor x Ahorn Z) 2008, 170cm, kilpaillut aiemmin 125cm tasolle asti nyttemmin ollut opetusmestarina 100-110cm tasolla.

Liikkuu omalla moottorilla, super simppeli hypätä, tottunut kisaaja ja nähnyt paljon. Sileällä taitaa noin heA + yksittäiset vaihdot, avot, väistöt, maastoilee mielellään, ei turhista hetkahda. Hyvin ystävällinen luonne, koittaa aina parhaansa eikä ota nokkiinsa ratsastajan virheistä. Mennyt maastossa myös joitain maastoesteitä omaksi iloksi, voisi soveltua kenttään pienellä treenillä, tällä ratsastaneet myös lapset ja käyttäytyy hyvin osaamattomammankin kuskin kanssa.

Ostettu aikoinaan suoraan kasvattajalta, historia tiedossa, ei loukkaantumisia, ei huonoja tapoja/ käytöshäiriöitä. Helppo lastata ja kuljettaa, tottunut matkaamaan myös yksin, ei läheisriippuvainen. Kisapaikalla käyttäytyy asiallisesti. Helppo käsitellä, hoitaa, kengittää, klipata ym normaalit toimet. Hampaat ja kaiviot huollettu säännöllisesti, madotukset ja rokotukset kunnossa.

Tämä lunkki herra olisi omiaan junnulle aloittelemaan kisauraa kokeneen hevosen kanssa, tädille tai sedälle mukavaan menoon, miksei myös laadukkaaksi opetusmestariksi ratsastuskouluun. Myynnissä toimeksiantona omistajan opiskeluiden vuoksi. Hevonen asuu lähellä Tallinnaa (30km) yksityisellä omistajalla. 8000€, kuljetus Suomeen järjestettävissä, mahdollista ostaa mukaan kattava varustepaketti (sis estesatulan, loimia, suitset, suojat ym ym. lisähintaan 1000€)

Lisätietoja carita.ylikarjula@gmail.com / 045 8760546 (ääniviestit ei toimi, käytän WhatsAppia)

https://www.youtube.com/watch?v=5qZeDxMd9h0

https://www.youtube.com/watch?v=f1zRhDj_ulM

 

Tiedot

Hevosen nimi Lucas
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2008
Säkäkorkeus (cm) 170
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 120
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Hae ilmoituksista