Uusimmat ilmoitukset

Kiltti opetusmestari

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 6000 EUR
Ota yhteyttä tmijohannav@gmail.com
Lisätty 2018-12-03
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään kultaisen luonteen ja suuren sydämen omaava saksalainen tamma Any Time, "Aino".

Aino on kilpaillut Saksassa aikoinaan 140-tasolla, Suomessa junioriratsastajan kanssa 130-tasolla. Nyt ollut amatöörillä ratsastuksenohjaajan näyttöhevosena sekä tehnyt ratsastuskoulun tunteja, kuitenkin ollen koko ajan treenissä ja valmentauduttu. Sileällä osaa He A asiat, vaihtaa, tekee avot ja sulut yms. mutta ainut miinus että tekee nämä asiat vain hackamorella. Joten ei siis myydä kouluhevoseksi, koska ei siedä kuolainta suussa. Taitava ja pitkäjänteinen ratsastaja voi tästä vielä saada kuoriutumaan koulupuolellekkin ratsun, mutta vaatii ison työn saada tamma luottamaan taas kuolaimeen. Hypätessä on käytetty kuolainta, toimii hyvin. Hypätessä Aino on maailman helpoin ja kiltein, onkin suosituin tuntihevonen estetunneilla. Ainolla on isot askellajit, etenkin laukka ja valtava hyppykapasiteetti. Selkään voi myös laittaa ihan aloittelijat. Maastoilee yksin ja porukassa ongelmitta.

Aino on tutkittu moneen otteeseen juurikin tuon kuolaintuntuman vaikeuden takia, mutta mitään löydöksiä ei ole. Ikäisekseen todella hyvässä kunnossa, ei ole tarvinnut piikityksiä ym muuta hoitoja, vain perus rokotukset ja raspaukset. Ei ole ontunut minulla olessaan ikinä, eikä ole ollut muitakaan terveydellisiä ongelmia. Kengitykset ja muut hoitotoimet onnistuu ongelmitta. Lastautuu lähettämällä traikkuun, eli pärjää yksinkin kisareissuilla ja muualla. On varsonut kerran.

Myydään ajanpuutteen vuoksi vain ja ainoastaan hyvään ja rakastavaan kotiin. Tämä tamma ansaitsee vain parasta. Joko loppuelämän eläkekotiin harrasteluun, ratsastuskouluun tai opetusmestariksi. Taitava ratsastaja saa tästä vielä kisakaverinkin, uskon että tammalla on monta hyvää vuotta vielä jäljellä. Sopii myös siitokseen koska tammalla on hyvä suku. 

Kyselyt ensin sähköpostilla tai WhatsAppilla viestillä 0408656080. 

h. 6000e/tarjous. Mukaan saa perusvarusteita.

Tiedot

Hevosen nimi Any Time
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2002
Säkäkorkeus (cm) 170
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 140
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla

Sijainti


Uusikaupunki

Hae ilmoituksista