Uusimmat ilmoitukset

ProjektiponiProjektiponi
Yleisponit/muut
Holsteiner tammaHolsteiner tamma
Esteratsastus
Hyvä yleishevonenHyvä yleishevonen
Yleishevoset

Nuori esteruuna

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä jenna.kalliovvli@gmail.com
Lisätty 2019-01-08
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään komea, hyväsukuinen 7-vuotias (s.2012) esteruuna Lennard. 

 

Kilpaillut 5-vuotiskaudellaan ammattilaisen kanssa 120-tasolla, ja menneellä kaudella juniorin kanssa aluetasolla 80-110cm luokkia, joista lukuisia sijoituksia, mm. voittanut Pohjanmaan alueen nuorten hevosten mestaruuden. 

Liikkuu esteillä hyvin omalla moottorilla, mutta ei ole missään nimessä kuuma. Ei kieltele koskaan, ja hyppää kaiken mitä eteen laitetaan, myös erikoisesteet (mm. pitkä vesi) ongelmitta.

Sileällä noin heB, koulua ei ole kisattu ratsastajan estepainotteisuuden vuoksi, mutta liikettä löytyy myös koulupuolelle. Maastossa yksin jännittynyt mutta kaverin kanssa toimii ok.

Ratsastaessa haastava, ja stressaantuu helposti, jos ei ymmärrä mitä pyydetään, joten vaatii osaavan ja rauhallisen ratsastajan. 

 Käyttäytyy kisatilanteissa kuin kotona, eikä sen kummemmin jännitä mitään uusia tilanteita. Lastatessa välillä kyselee, mutta muuten kaikki hoitotoimenpiteet jne. ok.

 Ostettu 5-vuotiaana suoraan kasvattajalta, Gunnar Klettenbergiltä. On tiedettävästi terve. Tästä hieno hevonen napakalle junnulle tai aikuiselle, tulevaisuudessa tästä on mihin vain. Myydään ratsastajan kiinnostuksen loputtua.

 

Lisätiedot yv, sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Ylistarossa.

 

Tiedot

Hevosen nimi Lennard
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2012
Säkäkorkeus (cm) 175
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 120
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla

Sijainti


Ylistaro

Hae ilmoituksista