Uusimmat ilmoitukset

Kiltti opetusmestari

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä Soita ja kysy lisää,
Pirkko Silvennoinen puh. 040 5386574
Lisätty 2019-03-01
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään hyvään kotiin 12v. Liettuassa syntynyt PV ruuna opetusmestariksi lapsille! Säkäkorkeus alle 160cm eli kooltaan pieni hevonen, kantaa kyllä aikuisetkin! Liikkeet ovat aika pienet ja hieman ponimaiset, laukka kuitenkin matkaa voittava. Luonteensa puolesta kaikkien kaveri. Hevonen olisi sopiva poneista hevosiin siirtyvälle ratsastajalle, tai esteratsastus-uraa aloittavalle ratsastajalle. Toimii myös perhehevosena.

Hevonen on kiltti ja ongelmaton käsitellä sekä ratsastaa, on nyt toiminut ensihevosena ja ollut lapsiratsastajalla kisa- että treenikaverina. Turvallinen hevonen kaikkien ratsastaa, jolla lapsien on helppo myös hypätä. Hevosella on maastoiltu yksin ja yhdessä, hypätty erikoisesteitä ja ratsastettu myös derbyllä. Valmentauduttu koulua ja esteitä. Nyt olisi aika luopua tästä hevosystävästä ja jatkaa ratsastajan kehitystä seuraavalla.

Hevosella on kisattu viimekaudella 90/100cm luokkia (sijoituksena mm. Kaakkois-Suomen alueen Lapsiratsastajien 2.), treeneissä hypätty isompaa. Koulua on vähemmän kisattu, johtuen ratsastajan estepainotteisuudesta, mutta toimii kyllä kouluaitojen sisälläkin. Helppo käsitellä kaikissa tilanteissa, kisapaikalla lapset pystyvät käsitellä ja lastaaminen onnistuu helposti. Tasoltaan He B / re 100.

Hevonen löytyy sukupostista ja hippoksesta nimeltä Wendetto.

Lisätietoa hevosesta soittamalla, lisää videoita löytyy myös! Hevosen varusteet kuuluvat hintaan (este- ja koulusatula, kahdet suitset, loimia jne.)

Tiedot

Hevosen nimi Wendetto
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2007
Säkäkorkeus (cm) n.160
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 110
Käyttötarkoitus Harraste
Hintaluokka 5001-8000 €
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti


Savonlinna

Video

Hae ilmoituksista