Uusimmat ilmoitukset

Osaava KWPN-tamma

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 11000 EUR 11000 EUR
Ota yhteyttä 040 760 5845
maija.rossi (ät) hotmail.com
Lisätty 2019-07-20
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään 12 v KWPN tamma Celester (re 120 / VaB) kisaamiseen tai laadukkaaseen harrastamiseen. Kisattu esteillä kansalliseen 120 cm asti. Esteillä voi joskus lähteä käyntiin hieman hitaasti, mutta paranee radan edetessä. Kääntyy nopeasti, ja innostuu sitä enemmän, mitä vaikeampi lähestyminen on. Aloitettiin viime vuoden keväällä hakemaan kvaaleja 80 cm, kesällä mentiin jo 120 cm, selässä siis amatööri, joka ratsastaa 3 krt/vko. Koulupuolella juniorin kanssa aluetasolla He A. Koulutuomarit kehuneet hevosen ulkonäköä ja laatua. Kerran startattu Va B, kotona harjoiteltu myös piruetteja.

Hieno opetusmestari, joka hyvin verryteltynä toimii lähes ajatuksen voimalla. Arvonsa tunteva tamma, joka haluaa, että sitä ratsastetaan aina oikein, ei siis siinä suhteessa mikään automaatti. Oppii äärimmäisen nopeasti, joten samaa este- tai koulurataa ei voi montaa kertaa peräkkäin harjoitella. Ärsyyntyessään saattaa joskus potkiskella laukkaharjoituksissa, mutta ei ikinä ihmistä tai toista hevosta päin. Ei myöskään yritä pudottaa ratsastajaa, vaan jos tasapaino horjahtaa, Senni korjaa itsensä ratsastajan alle.

Kengitykset, raspaukset, rokotukset ok. Taivutettu viimeksi syksyllä vuositarkastuksessa puhtain tuloksin. Helppo lastata yksinkin. Puolustaa ruokaansa ärhäkästi, joten tarhattu yksin. Ei halua lähteä tallin pihasta pois, joten ei ole paljoa maastoiltu. Tykkää lapsista, 4-v poika mennyt loppukäynnit ilman taluttajaa. Ei kuitenkaan ratsastuskouluun.

Hp 11,000 €. Aikani ei tahdo riittää tälle, joten nopeilla kaupoilla tinkivaraa. Mukaan voi ostaa koulu- ja/tai estesatulan 800 € / kpl (Passier Optimum ja Prestige Versailes).

Tiedot

Hevosen nimi Celester
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2007
Säkäkorkeus (cm) 170
Koulutustaso Vaativa B
Hyppytaso (cm) 120
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Kangasala

Video

Hae ilmoituksista