Uusimmat ilmoitukset

Monipuolinen tamma

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä 0503562380
anni.laulaja@gmail.com
FB -> Anni Laulaja
Lisätty 2019-09-09
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään hyväsukuinen 9v tamma Sunshine, sk. 165cm. Tullut minulle pari vuotta sitten, kilpailtu aluetasolla 100cm asti ja käyty muutamissa koulukilpailuissa. Hypätty myös maastoesteitä. Hyväliikkeinen, miellyttävän kevyt ja herkkä ratsastaa, reagoi pienin avuin. Esteillä suoraviivainen, ei kieltele. Liikkuu omalla moottorilla, estekilpailuissa saattaa kuumua mutta pysyy käsissä. Erittäin simppeli hevonen.

Maastoiltu yksin ja kaverin kanssa, ei pelkää autoja, traktoreita tms. Ratsastettu ilman satulaa, ei säpsy eikä säiky turhia. Rokotukset, raspaukset, kengitykset yms hoitotoimenpiteet sujuu ongelmitta. Terve. Äärettömän kiltti ja sympaattinen tamma, toki välillä saattaa olla tammapäivä jolloin voi vähän kiukuttaa, mutta asian kanssa pärjää kyllä. Tämä on ihmisen paras ystävä!

 

Myyn vain kokeneille hevosihmisille, rakastavaan kotiin. En halua tätä aloittelijoiden käsiin/ensihevoseksi. Tästä laadukas, hyvänmielen harraste- tai kisahevonen junnulle tai tädille. Myydään mielellään estepainotteiseen kotiin, sillä tämä rakastaa hyppäämistä. Pienellä treenillä tämä varmasti riittää 110cm luokkiin asti.

 

Hintapyyntö 10 000e/neuvoteltavissa koeratsastuksen jälkeen. Hyvä koti hintaa tärkeämpi! Varusteista voidaan myös neuvotella.

Tiedot

Hevosen nimi Sunshine
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2010
Säkäkorkeus (cm) 165
Koulutustaso Helppo B
Hyppytaso (cm) 110
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Jalasjärvi

Hae ilmoituksista