Uusimmat ilmoitukset

Herkkä 13 v. kisatamma kaikkiin lajeihin

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 8500 EUR 8500 EUR
Ota yhteyttä matilda.kirjavainen@gmail.com
Lisätty 2019-10-09

Kuvaus

Myytävänä osaavalle junnulle tai aikuiselle 13-vuotias ESH-estetamma. Laadukas harrastekilpahevonen joka lajiin. Innokas, älykäs, herkkä, liikkuu aktiivisesti omalla moottorilla, esteillä kuumuu reilusti mutta on täysin säädeltävissä.
 
Tarvitsee kokeneen ja varman ratsastajan, jolla on tasainen ja pehmeä käsi joka tilanteessa ja johon hevonen voi luottaa täysin. Osaa tehdä köyrypukkeja, jos ratsastaja unohtaa ratsastaa tai jos möröt kolistelevat maneesin ulkopuolella. Ratsastajalla on oltava valmiiksi kokemusta ja estesilmää halutulta estekorkeudelta, tämä tamma ei hyppää mitä tahansa korkeutta kenen tahansa alla. Sopisi parhaiten kenttäratsastajan tyyppiselle kuskille, joka nauttii hevosen reaktiivisuudesta ja osaa houkutella ison laadukkaan laukan esiin. Koulupuolella kesäisin herkkä ja kuuliainen, talvisin yleensä hyvin energinen. Laadukkaat liikkeet ainakin HeA-tasolle asti, osaa myös avot, sulut, estevaihdot, kouluvaihtojen ja sarjavaihtojen alkeet yms.
 
Kisannut aikoinaan 110 cm ja 120 cm asti (3-taso), viime vuosina vain muutamia kertoja 90-100 cm (2-taso) hevosesta riippumattomista syistä. Valmentauduttu aiemmin viikkotasolla sekä esteillä että koulussa, hypännyt myös maastoesteitä ammattilaisten silmän alla. Olisi kuulemma "aivan kenttähevonen". Nopea, ketterä, rohkea, menee veteen jne. Viime aikoina ollut hevosesta riippumattomista syistä vain satunnaisessa estevalmentautumiskäytössä, valmentauduttu kuitenkin aktiivisesti koulussa 1-2 kertaa viikossa (HeB-A). Reissannut trailerilla kuukausittain, käynyt myös ulkopuolisissa valmennuksissa/pikkukisoissa koulupuolella. Läpiratsastettu esteradoilla kotona kisakuskien puuttuessa. Maastoiltu aina säännöllisesti, enimmäkseen yksin, nähnyt ns. kaiken. Ei pelkää mitään tiettyä, mutta reaktiivinen perusluonne näkyy, jos esimerkiksi lenkkeilijä ilmestyy yhtäkkiä kulman takaa. Erittäin varmajalkainen niin metsissä, pelloilla, autoteillä kuin kaupunkiympäristöissäkin. Ei kuitenkaan pomminvarma, eli ratsastajan pitää osata ratsastaa erilaisia tilanteita.
 
Kiltti hoitaa. Tammapäivinä hieman tammamainen, eli omistajan pitää ymmärtää tammamaista herkkyyttä. Maastakäsittelyssä kuuliainen, älykäs ja nopea oppija. Kiltti lapsia kohtaan ja on ollut oiva talutusratsukin, mutta ei ole pelkästään lasten hevonen. Asuu nyt suurella yksityistallilla, mutta tottunut asumaan myös vilkkaissa ratsastuskoulurakennuksissa. Sopii parhaiten maneesitallille, koska kerää virtaa talvisin eikä ole tottunut treenitaukoihin. Liikutettu aina säännöllisesti. Ollut nykyisillä omistajilla hieman yli 6 vuotta. Hevonen myydään aikuisten ratsastajien elämäntilanteiden muuttuessa. Omistaja on teettänyt myynti-/ostotarkastuksen Teivon klinikalla 09/2019. Ell Meeri Rantanen: "Hyväkuntoinen 13-vuotiaaksi estehevoseksi. Hevonen sopii myytäväksi mihin tahansa käyttöön." Paperit saatavilla. Ostaja saa teettää uuden ostotarkastuksen haluamallaan laajuudella haluamallaan klinikalla.
 
Saatavilla estevideoita yms. lisämateriaalia sähköpostitse. Kuvia myös Sukupostissa nimellä Amancer. Hevonen kokeiltavissa Kangasalla. Vuokraaminen kotitallilla mahdollista ennen ostopäätöstä, ei anneta ylläpitoon.
 
Hintaan eivät sisälly mutta saatavilla myös:

- CWD:n estesatula, teetetty hevosen selkään hiljattain
- Koulusatulat Prestige X-Helen ja Prestige D1, 17'', MW
- Kahden hevosen Böckmann Comfort -traileri
- Pieni ja suuri kisakaappi
- Suitset, paljon loimia, kaikki muut varusteet ja tavarat

Tiedot

Hevosen nimi Amancer
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2006
Säkäkorkeus (cm) 165
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 120
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla

Sijainti


Pontuksentie 12, 36270 Kangasala

Hae ilmoituksista