Uusimmat ilmoitukset

Lupaava 5-vuotias tamma

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä 0405464388 Roosa Lappalainen
Lisätty 2020-03-19
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään toimeksiantona 5-vuotias lupaava estehevosen alku.

Säkäkorkeudeltaan n. 161cm tamma, Puolan puoliverinen jossa taustalla holstaineria (I. Pielgryzm ii: As Trefl ei: Larron holst.)

Pipsa on sisäänratsastettu vasta 4-vuotis syksynä ja aloittanut hyppäämisen 2020 tammikuussa. Se on osoittautunut erittäin lahjakkaaksi ja innokkaaksi hyppääjäksi. Vähästä kokemuksesta huolimatta Pipsa hyppää täydellä sydämellä ja innolla jokaisen esteen. Moni pitkän linjan estevalmentaja kehunut että sillä on kapasiteettia ja päätä isoille radoille. Tähän asti hevosta on kouluttanut amatööriratsastaja.

Pipsa on perusratsastettu, miellyttävä ratsastaa kaikissa askellajeissa. Hyppää tällä hetkellä 100cm tehtävinä ja yksittäisenä otettu vähän isompia. On kuitenkin sen verran herkkä ja reaktiivinen ettei sovellu ihan arimmalle kuskille, vaan ratsastajan täytyy olla rohkea ja johdonmukainen.

Pipsa on kiltti käsitellä, kengittää, klipata, lastata, maastoilla, you name it. Erittäin mukava harrastuskaveri. Tarhaa yksin tai kaverin kanssa.

Tässä olisi jollekkin tavoitteelliselle esteratsastajalle todella lupaava ja uniikki tamma, jolla ei kapasiteetti tule ihan heti loppumaan. Pipsa on one of the kind.

Videoita Pipsan treeneistä :

https://youtu.be/2znyuSfPP3w

Jos kiinnostuit, soita ja jutellaan lisää!

Välttääksemme "renkaanpotkijoita" veloitamme hevosen esittämisestä ja koeratsastuksesta 20e/kerta.

Tule katsomaan, kokeilemaan ja ihastu!

Tiedot

Hevosen nimi Primavera
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2015
Säkäkorkeus (cm) 161
Koulutustaso Perusratsastettu
Hyppytaso (cm) 100
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 12001-15000 €
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti


Jokela

Video

Hae ilmoituksista