Uusimmat ilmoitukset

Holstein Verband huutokauppa

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä Emilia Vättö
+358505944097
emiliavatto@gmail.com
www.holsteinerverband.de
Lisätty 2020-03-20
Lähettäjä

Kuvaus

Etsitkö lupaavaa nuorta kilparadoille tai tavoitteelliseen harrastamiseen? Holstein Verbandin kevät huutokaupassa on noin 40 estesukuista lupaavaa nuorta hevosta vasaran alla ensi viikon lauantaina. Hevoset ovat iältään 3-7 vuotiaita. Koulutustaso riippuu hevosen iästä, mutta kaikki ovat ammattimaisesti käsiteltyjä ja ovat ikäisensä tasolla. Suurimalla osalla 5-7 vuotiaista on virallisin kilpailutuloksia Saksan kansallisista luokista. Hevoset ovat ell tarkastettuja ja röntgen kuvat ovat saatavilla kaikista hevosista.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ota rohkeasti yhteyttä minuun, joko puhelimitse tai s-postitse. Autan mielelläni löytämään sopivan hevosen juuri teille. Hevosen Suomeen tuonti ja vakuutukset hoituvat myös kauttani. Palvelen suomeksi ja ruotsiksi. 

COVID-19 tilanteen osalta tämän keväiseen huutokauppaan matkustaminen vaikeutuu, joten suosittelen puhelimitse huutamista. Kaikki tarvittava info on saatavilla netin kautta ja lisää videoita hevosista saa pyytämällä. Tällä hetkellä hevosten toimitus Suomeen onnistuu ongelmitta, koska hevoset lukeutuvat tavaraliikenteeseen.

 

Tiedot

Hevosen nimi 40 esteratsua
Sukupuoli ---
Syntymävuosi 2013-2017
Koulutustaso ---
Hyppytaso (cm) 130
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Elmshorn, Saksa

Video

Hae ilmoituksista