Uusimmat ilmoitukset

opetusmestari KWPN ruuna vaikka juniorille

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 15500 EUR 15500 EUR
Ota yhteyttä 050-5319917 myös whatsApp
Lisätty 2020-05-20
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään opetusmestari tyyppinen KWPN-ruuna, sopiva vaikka juniori ratsastajan oppimestariksi

 

s. -06, säkä 177cm. Pitkä jalkainen ja kevyt rakenteinen. Toiminut hienosti 164cm ratsastajan kilpakumppanina jo 6 vuotta. Suorittanut sekä ratsastuksenopettajien estenäytöt sekä Master-tutkinnon estenäytöt eri ratsastajilla.  Ei ole vahva vaan hypätessäkin menty normi 3-palalla. Kipailtu esteillä 3-tasolla 120-125cm tasolla. Hevosessa on ponnua, mutta ratsastajan kapasiteetti loppuu. Kotireenissä hypännyt 130-140cm tehtäviäkin. Hyppää kaikki erikoisesteet ja pitkän veden. Super rehti ja varma hyppääjä. Auttaa aina ratsastajaa ja ei ota turhia kieltoja. Jos kieltää niin katsottava itseään peiliin. Yrittää aina auttaa ratsastajaa. Koulupuolella myös osaava ja kilpailtu jokunen vaativa B, osaa vaativan A:n asiat. Vaihtaa mm. sarjassaja kääntyy piruettia. Pystyy kokoamaan, mutta ei tee sitä ilmaiseksi. Ei kuitenkaan nykyiselle omistajalle riittävä kapasiteetti koulupuolelle. 

Luonteeltaan super kiltti ja rauhallinen.  Ongelmaton tallissa ja tarhassa. Voi laiduntaa. Tarhaa hyvin yksin tai kaverin kanssa. Sosiaalinen, nauttii hoitamisesta ja yhdessä olosta. Kulkee autossa tai trailerissa ja lastautuu lähettämällä. Hyvä kengittää. Maastoilee mielellään, ei pelkää liikennettä, ei kuitenkaan 100% varma maastoilija. Osaa olla nopea halutessaan, ei kuitenkaan lähde mihinkään. Hypätty maastoesteitä, mutta veteen ei mene ainakaan helpolla. Terveydentilaltaan treeni kunnossa eikä ole suuremmin sairastellut. 1,5 vuotta sitten laitumella reväytti lihaksen jonka vuoksi oli hetken huilissa. Nyt ollut normi liikutuksessa ja säännöllisesti hypätty. Kisaaminen jäänyt vähemmälle omistajan siirtyessä enemmän kouluhevosiin. 

Tästä jollekkin aivan mahtava opetusmestari hevonen molempiin lajeihin, näyttöhevonen tai juniorille varma suorittaja ja opettaja. 

Myynnissä haikein mielin pitkän harkinnan jälkeen omistajan henkilökohtaisista syistä ja lajinvaihdoksen myötä.

 

Lisätietoja hevosesta mielellään  soittamalla tai whatsApilla. 

Tiedot

Hevosen nimi Balans
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2006
Säkäkorkeus (cm) 177
Koulutustaso Vaativa B
Hyppytaso (cm) 130
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 12001-15000 €
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Video

Hae ilmoituksista