9.v tamma, hiomaton timantti

Myydään
Hinta: 15000 EUR 15000 EUR
Ota yhteyttä 0451227893/Jasmin Kallio
jasminkallio@icloud.com
Lisätty 2023-12-29

Kuvaus

Hieno sukuinen tamma, jota käytetty jalostukseen ja harrastamiseen, etsii nyt kotia missä hänestä voisi hioa hienon hyppy hevosen tai tehdä pari varsaa. Tässä on todellinen hiomaton timantti, joka tarvitsisi sen oikean ihmisen kenen kanssa nousta kilpakentille. Ostettu jalostuskäyttöön hienon suvunsa takia, ratsastettu sisään 5 vuotiaana. Omistajalla ei ole ollut aikaa kouluttaa häntä, ja tämän takia hän etsii nyt kotia missä olisi aikaa tälle ihana luonteiselle tammalle.

Sukutauluun pääsee tästä: https://horsetelex.com/horses/pedigree/2538975/klarinda-w

Asustaa tällä hetkellä tamma laumassa Latviassa. Ystävällinen ihmisille ja muille hevosille, kokonaisuudessaan hyvin helppo tapaus. Ei omaa pahoja tapoja, kengitys ja lastaus onnistuu moitteettomasti. Vet chek tehty, jos ostaja haluaa uudemman se on mahdollista tehdä.

Omistajalla muitakin laadukkaita nuoria hevosia keitä on mahdollista koe ratsastaa paikan päällä. Välittäjänä tunnen omistajat henkilökohtaisesti, he ovat rehellisiä ja toimivat hevosien ehtojen mukaan. Videoita mahdollista saada pyydettäessä!

Klarinda KWPN mare with a super pedigree born in 2015. Has been done vet check, but if buyer wants fresh can be done on buyer fee. Has been used as a breeding mare, could be rised up to sport, has the quality to become a good jumper. Has been ridden and schooled as 5 years old. Lives in Latvia in a paddock with mares. Friendly in any situations.

Price 15 000eur  

Tiedot

Hevosen nimi Klarinda
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2015
Säkäkorkeus (cm) 168
Koulutustaso Helppo C
Hyppytaso (cm) 80
Käyttötarkoitus ---
Hintaluokka 12001-15000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla