Uusimmat ilmoitukset

Myydään laadukas koulutamma

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä Annamaria Laakso 0504388597
annamaria.laakso@hotmail.com
Lisätty 2018-02-11
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään muuttuneen elämäntilanteen vuoksi näyttävä koulutamma (Fidertanz - Sandro Hit). Tamma on raamikas ja isokokoinen sekä isoliikkeinen, mutta luonteeltaan hyvin kiltti ja helppo käsitellä. Saattaa reagoida isosti säikähtäessään, mutta ei ole arka eikä kyttääjä, ei hypi pystyyn tai pukittele. Hoitaessa ei pahoja tapoja, hyvin ihmisläheinen ja rauhallinen, kengitykset ja muut hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta.

Varsonut kerran, ktk II (39p). Kisattu seura-ja aluetasolla he A parhaimmillaan 68-69%, mutta omistajien kiireisen elämäntilanteen vuoksi kisaura on jäänyt aika lyhyeksi. Kotona treenattu vaihtoja, jotka ovat jo hyvällä mallilla. Hevoselta löytyy todella paljon kokoamiskykyä ja ponnistusvoimaa, sekä hyvin laadukkaat askellajit ja tasainen suu. Ollut jatkuvasti ammattilaisten ratsutuksessa ja valmennuksessa. Tavoitteellisella treenillä tammasta saisi todellisen kisapelin vaativiin luokkiin. Hyppää hyvin n.110 cm ratana.

Kiltteydestään huolimatta ei ole aloittelijan ratsu, vaatii taitavan ratsastajan ja hyvän kehonhallinnan viemään hevosta eteenpäin ja istumaan isoissa liikkeissä. Taitavalle tai ammattilaiselle todella hieno peli. Youtubesta löytyy videoita hakusanalla Lanjana.

 

Tiedot

Hevosen nimi Lanjana
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2008
Säkäkorkeus (cm) 169
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 110
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 25001-30000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Kuopio

Video

Hae ilmoituksista