Uusimmat ilmoitukset

Iso näyttävä ruuna kisaamiseen tai parempaan harrastamiseen

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä Eveliina puh. 0443201896 laita viestiä jos en vastaa niin soitan takaisin :)
eveliina.simonaho1@hotmail.com
Lisätty 2018-03-12
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään ajanpuutteesta johtuen -04 syntynyt herkkä, näyttävä ja isoliikkeinen koulupainotteinen ruuna. 

Ko VaB. Osaa myös piaffen ja passagen. Ajanpuutteen vuoksi ollut kevyemmällä liikutuksella talven ajan, mutta pienellä laitolla nopeasti radoille. Valmentauduttu sileällä sekä esteillä. Tykkää hypätä ja maastoilla. (Tottunut koiriin, traktoreihin, juniin ja autoihin). Rakastaa liikkumista ja lähtee aina innokkaasti töihin. Ei juurikaan kilpailtu omistajan kiinnostuksen puutteesta kilpailemiseen. Edellisellä ratsastajalla kisannut 100-110cm luokkia.

Hoitotoimenpiteet, kengitys, klippaus, lastaus, kuljetus jne OK. Raspattu ja rokotettu asianmukaisesti. Huollettu hieronnalla ja kiropraktikolla. Syksyllä 2017 tehty kliininen ell-tarkistus ja taivutettu 0 tuloksin. Perus kiltti hevonen, mutta omaa luonnetta löytyy ja vaatii määrätietoista käsittelyä. Ei kuitenkaan mitenkään vaikea käsitellä. Todella seurallinen ja rakastaa ihmisten seuraa yli kaiken! 

Ei ensimmäiseksi hevoseksi eikä ratsastuskouluun. Hyvä koti hintaa tärkeämpi.  Mahdollista ostaa varusteet mukaan ( mm. Prestigen este- ja koulusatula)

 

 

 

 

Tiedot

Hevosen nimi D
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2004
Säkäkorkeus (cm) n.175cm
Koulutustaso Vaativa B
Hyppytaso (cm) 100
Käyttötarkoitus ---
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Keminmaa

Hae ilmoituksista