Uusimmat ilmoitukset

UPEA MAKSANRAUTIAS FWB BIG BOY

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä info@carrusdressage.com
Lisätty 2018-09-24
Lähettäjä

Kuvaus

 

LUONNOSTAAN YLÄMÄKEEN JA ELASTISESTI LIIKKUVA MAKSANRAUTIAS ASKELLAJIRUUNA

Upea, maksanrautias tulevaisuuden lupaus, hippasen yli 180 cm säältään oleva 6-v FWB -kasvattimme, ruuna Jerry Jeah Carrus (Jean Baptiste Carrus-Sir Donnerhall-Weltmeyer) näyttää 18.11.2018 taltioiduissa videoissa päivän kuntoaan! 
Tämä superkiltti ja ystävällinen big boy on myytävänä! 

Jerry Jeah Carrus, FWB ori Jean Baptiste Carruksen ensimmäisen jälkeläisvuosikerran edustaja, on varttunut tyylikkääksi nuorukaiseksi. Jerry Jeah Carruksen täysveriaste on 31,25 % Jerryn habituksesta ja tavasta liikkua olemme tunnistavinamme niin emää, Sans Étoile Carrusta, emän isää Sir Donnerhallia kuin mummia Weltlieseliä. Isäorilta on peräisin ystävällinen luonne, suhtautuminen elämän ilmiöihin, jämäkät jalat ja liikkumisen tahti.

Jerryn emä, Sans Étoile Carrus alias Laku, todellakin tähdetön musta kaunotar, on samasta weltmeyerilaisesta valtionvaliotammasta Weltlieselistä kuin puolisiskonsa valtionvalio -tamma Dorina R (i Davignon II) ja Peppermint Patty Carrus (i Dominion), jotka molemmat ovat vaikuttaneet panoksellaan Carruksen jalostustyössä.  Dorina R on ehtinyt saattamaan maailmalle useita lupaavia nuoria kouluhevosia, sanamourilaiset Fée Clochette Carruksen, Peter Pan Carruksen, Wendy Carruksen ja Sylvester Carruksen sekä kaksi hienoa rautiasta Vivaldi orivarsaa. Tammalinjassa on 4 valtionvalio -tammaa peräkkäin ja kaksi 1.palkinnolla FWB-kantakirjassa jalostusarvosteltua ja arvokirjaimilla AB jälkeläisten perusteella arvosteltua tammaa peräkkäin.

Jerryn isä Jean Baptiste Carrus (Rousseau-Riverman-Flemmingh) on jälkeläistensä kautta osoittautunut olevansa hyvä tyypin, ratsastettavuuden ja hyväjalkaisten jälkeläisten jättäjä, hevosten, joille diagonaaliliikkeet ovat helppoja ja tahti lähes metronomin tarkka.  Lisäksi jälkeläisten hyppykykykään ei ole kadonnut.

Jerry Jeah Carrus on rtg-kuvattu raajojen ja kaularangan osalta ilman merkittäviä löydöksiä.

https://www.facebook.com/groups/286543961469/search/?query=Jerry%20Jeah%20Carrus%20 

Tiedot

Hevosen nimi Jerry Jeah Carrus
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2013
Säkäkorkeus (cm) 182
Koulutustaso Perusratsastettu
Hyppytaso (cm) 40
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 15001-20000 €
Lisätietoja 0449888210
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Ypäjäas

Video

Hae ilmoituksista