Uusimmat ilmoitukset

ISO, MUSTA ASKELLAJIRUUNA

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä info@carrusdressage.com
Lisätty 2018-10-02
Lähettäjä

Kuvaus

MYYDÄÄN KISAKOKEMUSTA KERÄNNYT  RAAMIKAS,  MUSTA ASKELLAJIRUUNA

 
6-vuotias FWB-ruuna Jugi Carrus (Jean Baptiste Carrus - Donnerschwee). Jugi Carrus on suuri, raamikas, komea ja erittäin itsevarma kouluhevosen alku, joka on kilpaillut menestyksekkäästi koko 5-vuotiskautensa. Kaikki tulokset ovat olleet 65-74% väliltä, ja sijoituksia sekä voittoja on useita. Kaikki tulokset ovat nähtävissä Kipassa.
Jugi on erittäin kiltti, nöyrä ja järkevä nuorimies. Kaikki toimenpiteet (kengitykset, eläinlääkärin toimenpiteet, kuljettaminen yms.) sujuvat moitteettomasti ilman ongelmia. Tottunut yöpymään vieraissa talleissa kisareissuillaan, ja on aina kuin kotonaan. Tätä hevosta on vaikea edes kuvitella stressaantuneena. Jugi omaa huumorintajua ja tietynlaista kisahevosen luonnetta, joten kiltteydestään huolimatta vaatii määrätietoisen ratsastajan. 

Jugi Carruksen täysveriaste on 34,96 %. Jugin emä Kinetic polveutuu Oldenburgin yhdestä merkittävästä Kaetchen-Kateste emälinjasta, josta ovat syntyneet mm jalostusoriit Feinglanz, Diletto, Sunday Boy, Shomari, Descartes, Sotogrande. Kineticin jälkeläisiä on mm tamma Karelia Carrus, (s. 2008, isä Lord Sinclair I), Kyvyt esiin askellaji-voittaja 2-vuotiaana, hopealla 3-vuotiaana. Myös orijälkeläinen Bellman Carrus (isä Belissimo M) menestyi 3-vuotiaana Kyvyt Esiin Askellajifinaalissa ollen toinen. Kineticin vuoden 2015 orivarsa Fürst Kimba Carrus oriista Fürsten-Look (Fürstenball-Londonderry-Weltmayer) oli EBEF 2015 tapahtuman paras Oldenburg-varsa ja koko näyttelyn kuudenneksi paras varsa pistein 8,45 ja Kyvyt Esiin 3 v askellajifinaalissa 2018 4s. 

Jugi Carrus on isänsä Jean Baptiste Carruksen (Rousseau-Riverman-Flemmingh) ensimmäisestä jälkeläisvuosikerrasta, itse asiassa orin ensimmäinen jälkeläinen. Jälkeläiset ovat osoittautuneet toimiviksi ratsuhevosiksi. 

Jugi Carrus on RTG-kuvattu raajojen, kaularangan ja satulan alusen osalta ilman merkittäviä löydöksiä.

Yhteydenotot:

Emmi Väisänen (ratsastaja): 044-2978227, emmi.vaisanen@hotmail.com

Videoita ja kuvia on paljon nähtävillä Emmi Väisäsen facebook-seinällä.

Helena Niiranen (kasvattaja & omistaja): 044-9888210, info@carrusdressage.com

 Linkki FB sivustolle

https://www.facebook.com/groups/286543961469/search/?query=jugi%20Carrus

 

Tiedot

Hevosen nimi Jugi Carrus
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2013
Säkäkorkeus (cm) 180 cm
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 40
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 20001-25000 €
Lisätietoja 0449888210
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Ypäjäas

Video

Hae ilmoituksista