Uusimmat ilmoitukset

VAHVASTI LIIKKUVA OLDENBURG ORI

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä info@carrusdressage.com
Lisätty 2018-10-11
Lähettäjä

Kuvaus

RAAMIKAS, VAHVASTI LIIKKUVA, TUMMANRUUNIKKO OLDENBURG ORI SUORAAN KASVATTAJALTA 

Oldenburg oriista L'Eau de Vie Carruksesta alias Lepsusta tai vaihtoehtoisesti alias Loresta, s 16.05.2016, (L'Espoir-Krack C-Burggraaf-Uppercut xx) on varttunut raamikas nuorukainen, jolla on kaunis pää, hyvä kaula ja vahvasti voimaa liikkessään. 
Kyllä ikäisryhmässä eläminen jannuseurassa kasvattaa bodya ja tasapainottaa mieltä, seura on pojankoltiaisten varttumiselle juurikin oikea.

L'Eau de Vie Carrus alias Lore on jalo, elegantti, pitkäjalkainen, hyvärakenteinen ja tasaisen vahvasti kaikissa askellajeissa liikkuva tummanruunikko orivarsa.  Ori on järkevä ja suoraviivainen.  Ori on  XL kokoluokan edustaja. L’Eau de Vie Carruksen täysveriaste on 33.4 %.

Oriin emä Urone edustaa KWPN fokfamilie emälinjaa 102, josta on syntynyt mm jalostusori Odysseus (i.Orlando). Tamma itse on ster palkittu KWPN -kantakirjassa, jalostusarvosteltu FWB kantakirjassa II-palkinnolla ja arvokirjaimella B jälkeläistensä perusteella.
Uronen emän emä Perone on Keur/Preferent palkittu Hollannissa ja kisannut 1,30 luokkia esteissä. Emälinjasta on syntynyt useita suoritushevosia esteluokkiin 1,10-1,30 ja Uronen veli Zidane (i. Heartbreaker) on kisannut 1,45 luokkia. Myös kouluratojen suorittajia eri tasoilla löytyy useita.

Uronen jälkeläisistä kaksi on kvaalautunut Kyvyt Esiin askellajifinaaleihin, First of May Carrus, isä Sorento, oli toisena 2-vuotiaiden askellajifinaalissa v 2010 ja Felippe Carrus, isä Florencio I, voitti 3 –vuotiaiden askellajifinaalin v 2015. Kolme jälkeläisistä on palkittu 1.palkinnolla RJL:n Show-näyttelyissä ja yksi 1.palkinnolla Hippoksen näyttelyssä. Osa varsoista on muuttanut nuorina omistajansa luo Saksaan.

Isäori L'Espoir (Lord Loxley-Warkant-Gelria) on itse kisannut Inter ja PSG -tasolla, orin jalostusarvo Saksassa kouluhevosena on 154 76 % varmuudella.

Ori on RTG-kuvattu raajojen, kaularangan ja selän osalta ilman käyttöä haittaavia löydöksiä.  

Tarjoamme myyntiin suoraan kasvattajalta tämän fiksun ja lupaavan nuoren kouluratsun alun, 
yhteydenotot Helena Niiranen 0449888210 tai info@carrusdressage.com

https://youtu.be/FRi8HhlIVww

 

Tiedot

Hevosen nimi L'Eau de Vie Carrus
Sukupuoli Ori
Syntymävuosi 2016
Säkäkorkeus (cm) 167
Koulutustaso ---
Hyppytaso (cm) 40
Käyttötarkoitus ---
Hintaluokka 12001-15000 €
Lisätietoja 0449888210
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Ypäjäas

Video

Hae ilmoituksista