Uusimmat ilmoitukset

HUIKEEN VEIKEE KOULURUUNA

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä Helena Niiranen 0449888210 info@carrusdressage.com
Lisätty 2018-11-12
Lähettäjä

Kuvaus

PELOTON JA ITSEVARMA KOULURATSUN ALKU SUORAAN KASVATTAJALTA

Fürst Kimba Carrus, alias Keke, s 2015, isä Fürsten-Look (Fürstenball-Londonderry-Weltmeyer), emä Kinetic (Donnerschwee-Rohdiamant). Jalo, reipas, rautias, tähtipiirtoinen ruuna, joka on korrekti rakenteeltaan, pitkäsäkäinen ja jolla on hyvin kulmautunut kouluhevosen takaosa. Luonteeltaan Keke on ystävällinen, helposti syttyvä, itsevarma, rintarottingilla -asenteella ladattu, sukunsa velvoittamana.

Fürst Kimba Carrus on XL kokoluokan ruuna, jonka täysveriaste on 28,71.

Emä Kinetic polveutuu Oldenburgin yhdestä merkittävästä Kaetchen-Kateste emälinjasta, josta ovat syntyneet mm jalostusoriit Feinglanz, Diletto, Sunday Boy, Shomari, Descartes, Sotogrande. Kineticin jälkeläisiä ovat mm tamma Karelia Carrus, (s. 2008, isä Lord Sinclair I), Kyvyt Esiin askellaji-voittaja 2-vuotiaana, hopealla 3-vuotiaana. Tamma tekee nyt omistajansa kanssa kisauraa. Myös orijälkeläinen Bellman Carrus (isä Belissimo M) menestyi 3-vuotiaana Kyvyt Esiin Askellajifinaalissa ollen toinen.  Fürst Kimba Carrus oli EBEF 2015 tapahtuman paras Oldenburg-varsa ja koko näyttelyn kuudenneksi paras varsa pistein 8,45. Kyvyt Esiin askellajifinaalissa 2018 Fürst Kimba Carrus oli neljäs.

 Emä Kinetic on jalostusarvosteltu FWB -kantakirjassa II-palkinnolla ja palkittu arvokirjaimin AB jälkeläistensä perusteella.

Fürst Kimba Carruksen isä Fürsten-Look suoritti v 2014 30 päivän oritestinsä ollen testin paras Schlieckaussa koulupistein 9,41 saaden täyden kympin luonteesta, ratsastettavuudesta, työskentelyhalukkuudesta ja käynnistä.  Ori voitti Bundeschampionatin pistein 9,30 2015.

Fürst Kimba Carrus on rtg-kuvattu raajojen, selän ja kaularangan osalta ja irtopalaleikattu.

Tässä on tarjolla älykäs, itsevarma, raamikas nuorukainen kouluratsastukseen.

 

Tiedot

Hevosen nimi Fürst Kimba Carrus
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2015
Säkäkorkeus (cm) 168
Koulutustaso Perusratsastettu
Hyppytaso (cm) 40
Käyttötarkoitus ---
Hintaluokka 15001-20000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Uusikarrintie 114, 32140 Ypäjä as

Video

Hae ilmoituksista