Uusimmat ilmoitukset

Musta täyspäinen FWB tamma

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä info@carrusdressage.com,
puhelin Helena Niiranen 0449888210
Lisätty 2018-11-29
Lähettäjä

Kuvaus

MUSTA SUPERLUONTEINEN FÜRSTENBALL TAMMA SUORAAN KASVATTAJALTA

Farrah Carrus alias Paula Ponteva on aktiivinen ja tasapainoinen tamma, jolla on erinomainen sosiaalisen ilmapiirin ymmärtämisen taito. Tamma on liikkuessaan reipas ja tekeväinen. Varsan genetiikassa on linjattuna Donnerhall kolmannessa ja neljännessä polvessa, mikä toivomme mukaan antaa työkaluja tulevaisuuden koulusuorittamiseen. Paula on M-kokoluokan edustaja ja hevosen täysveriaste on 27,34 %.. Farrah Carrus on FWB.

Paula Ponteva (Fürstenball-Davignon II-Weltmeyer-Carprilli) on suorittanut hyvin arvosanoin eskarin Hevosopiston 1-tallilla Riikka Harjulan toimesta!

Tamma polveutuu Mecklenburgin Azurtochter -emälinjasta, josta on syntynyt mm jalostusori Contest isäoriista Conterno Grande ja S kouluratsastusluokissa menestyksekkäästi kilpailleet Rose Royce ja Richard Royce isäoriista Rotspon Lilian Samorinin ratsastamina. Emälinjasta polveutuu myös yli 140 cm esteluokissa ja kenttäratsastuksessa menestyneitä hevosia kuten Cello oriista Cellestial Stefan Bösen, Quinci isäoriista Quick Star Sven Thölken, Quickstep oriista Quintender Martin Reznicekin, Chicca-Blue oriista Chacco Blue ja Chicca-Mo oriista Chacco-Mo Ulrich Ahlmannin ratsastamina.

Paulan emän Dorina R:n (isä Davignon II) puolisiskoja ovat Peppermint Patty Carrus (isä Dominion) ja Sans Étoile Carrus (isä Sir Donnerhall I), jotka molemmat ovat olleet Carruksen siitostammoja. Myös Paulan mummi Weltliesel (isä Weltmeyer) on ollut jalostuskäytössä Carruksessa. Emälinjan tammoista on neljällä peräkkäin valtionvalio -tamman arvo; emä valtionvalio Dorina R,  isoäiti valtionvalio Weltliesel, isoisoäiti valtionvalio Comtessa (isä Carprilli), isoisoisoäiti valtionvalio Graziella, jonka isäori on Godavari xx. Weltliesel kuin myös  Dorina R on jalostusarvosteltu FWB-kantakirjassa 1.palkinnolla ja palkittu arvokirjaimilla AB jälkeläistensä perusteella. Paulan puolisisko on mm Fée Clochette Carrus, joka vuonna 2014 sijoittui Nuorten Kouluhevosten MM-kisoissa lohdutusfinaalin 7:nneksi ja kisaa tällä hetkellä tuloksekkaasti Saksassa Prix St. George -tasolla. Pontevan puoliveli Vaudeville Carrus s 2016 isäoriista Vivaldi kvaalautui Oldenburgin Oripäiville 2018 ja myytiin tapahtuman huutokaupassa.

Tamman isä Fürstenball (Fürst Heinrich-Donnerhall-Classiker) voitti 70 pvn suorituskyvyn testinsä Schlieckaussa 2009 ja 2011 5 v Bundeschampionat -kisan. Ori on jättänyt lähes 50 hyväksyttyä orijälkeläistä ja erittäin hyvin menestyneitä tammajälkeläisiä. Oriin jalostusarvoindeksi on 164 98 % varmuudella. 

 

Tiedot

Hevosen nimi Farrah Carrus
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2015
Säkäkorkeus (cm) 162
Koulutustaso Perusratsastettu
Hyppytaso (cm) 40
Käyttötarkoitus ---
Hintaluokka 20001-25000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Uusikarrintie 114, 32140 Ypäjä as

Video

Hae ilmoituksista