Uusimmat ilmoitukset

Verdenin huhtikuun ratsut

MyydäänLisää suosikeihin
Ota yhteyttä Kati Siebrecht
kati.siebrecht@htp-tel.de
+49 160 9655 3094
Lisätty 2019-02-11

Kuvaus

Tervetuloa Verdenin huhtikuun ratsuihin 12./13.04.2019!

Tarjolla oleva hevoskokoelma kattaa esivalittuja hevosia pääosiltaan ikäluokissa 4-6 vuotta.

Mukaan valitaan tosin myös joitakin jo pidemmälle koulutettuja ja kisattuja hevosia. Siten kokoelma puhuttelee hyvin laajaa asiakaskuntaa, periaatteella  "jokaiselle jotakin", silti periaatteesta "vain parhaat Verdeniin" tinkimättä. Hevosten valintakriteereinä ovatkin niiden ratsastettavuus, suorituskyky, luonne, rakenne ja terveys.

Kaikki hevoset ovat vakuutettuja koko tapahtuman ajan, sekä sitä seuraavat puoli vuotta. Hevosten terveys on ts. tutkittu ja vakuutuskelpoinen kisahevosina. Seikka, joka takaa turvallisen omistuksen siirtymäajan molemmin puolin, niin myyjälle kuin asiakkaalle.

Mikä tekee Verdenistä erityisen? -Etujasi ovat mm. seuraavat seikat:

-hyvin tilaisuuteen valmistellut hevoset; niiden koulutustaso vastaa niiden ikäluokkaa.

-kattavat nettiesittelyt, joissa kaikki hevoset esitetään saman periaatteen mukaan.

-Livestream esitykset, jotka mahdollistavat myös kiinnostuksen kotoa käsin. Huomaathan puhelin tarjousten mahdollisuuden kauttani!

-mahdollisuus seurata hevosia useamman päivän ajan samoissa tiloissa, myös muiden ratsastamana. Vierailla tallissa, sekä puhua hevosten hoitajien ja ratsastajien kanssa, sekä luonnollisesti myös kokeilla hevosia ratsain, ilman hevosen omistajan vaikutusta, ts. neuraalissa ilmapiirissä.

-hintatason arviot; huutokaupan lähestyessä tiimimme arvioi yksittäisten hevosten hinnat suhteellisen hyvällä varmuudella. Näin voimme keskittyä hyvällä todennäköisyydellä juuri niihin hevosiin, jotka tulevat asiakkaalle kysymykseen.

-suomenkielinen opastus koko tapahtuman ajan. Luotsaan sinut matkasuunnitelmasta aina siihen pisteeseen asti, kun uusi hevosesi seisoo uudessa kotitallissaan. Huolehdin siitä, että olet tietoinen kaikesta tapahtumaan ja hevoskokoelmaan liittyvästä koko tapahtuman ajan; -kaikkiin kysymyksiisi vastataan. Palvelen kaikkia Suomalaisia asiakkaita; -et jää muiden kansalaisuuksien jalkoihin.

-mahdollisuus hevosten eläinlääkärin lisätutkimuksiin, asiakkaan näin halutessa.

 

Tervetuloa vieraakseni Niedersachsen haliin tutustumaan ja kokeilemaan. Tarjoan kaikille kiinnostuneille ilmaisen sisäänpääsyn, katalogit ja opastuksen koko tapahtuman ajan. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää!

 

Tiedot

Hevosen nimi N.N.
Sukupuoli ---
Koulutustaso ---
Hyppytaso (cm) 40
Käyttötarkoitus ---
Hintaluokka 15001-20000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Lindhooperstr. 92, 27283 Verden

Video

Hae ilmoituksista