Uusimmat ilmoitukset

ANCCE PRE-ruuna, 9v.

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 15000 EUR 15000 EUR
Ota yhteyttä victoriagraham94@gmail.com
Lisätty 2019-03-15
Lähettäjä

Kuvaus

MYYDÄÄN 9v PRE-ruuna Nido II ammattitaitoiseen kotiin.

Zorro on tullut Suomeen 11/2018.Espanjassa on opetettu kaikki mahdolliset temput ja pomput (piaffe, passage, piruetit, espanjalainenkäynti, vaihdot yms.), tekee kun osaa pyytää ja rentous säilyy. Laukassa ehdottomasti helpoin työskennellä ja vaihteet ei varmasti lopu kesken. Kokoaminen on Zorrolle helppoa. Amatööri saa ratsastettua passagea ja piruetit. Espanjassa menty kangella barokkityyliin, meillä ratsastettu alkuun baucherilla, nyt ihan oliivinivelellä. Toimii hyvin.

Hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta; voi laittaa kahdelta puolen kiinni, kengitys, lääkitys ok, kävelee koppiin.

Tunnistaja kävi 14.3. ja hevonen rekisteröidään Suomeen täyden sukutaulun kera. Hevosella on ANCCE-PASSI, eli on puhdas PRE. 

Videoita mahdollista saada. Hieman on sopeutuminen vielä vaiheessa, ajoittain jännittyy vielä, mutta on jo paljon rennompi kuin tänne talliin muuttaessa. Jossain kohti matkaa on käyty vähän turhan kovasti käsiksi, mistä johtuen arkailee äkkinäisiä käden liikkeitä varsinkin taka-alalta tulevia liikkeitä, muuten erittäin hyväkäytöksinen herrasmies, joka luottaa rauhallisiin ja määrätietoisiin otteisiin. Isoin harppauksin ollaan taas päästy lähemmäksi sitä että ihmiseen voi luottaa. 

Hevonen Kuopiossa, lähellä keskustaa. Vain tosiostajille, jolla valmennuspuoli kunnossa tai oma osaaminen sitä luokkaa että ymmärtää tälläisten herkkisten sielunelämää. 

Tiedot

Hevosen nimi Nido II
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2010
Säkäkorkeus (cm) 160-165
Koulutustaso ---
Hyppytaso (cm) 40
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 12001-15000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla

Sijainti


Kuopio

Hae ilmoituksista