Uusimmat ilmoitukset

Myydään FWB tamma

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 15000 EUR 15000 EUR
Ota yhteyttä 044 2387429
anne.rowanhill@gmail.com
Lisätty 2019-06-10
Lähettäjä

Kuvaus

 

MYYDÄÄN

Tulevaisuuden kilpakentille tai laadukkaaseen harrastamiseen myydään 7-vuotias FWB-tamma Fürstin Hosiann (Fürst Romancier/Hannah Assai) suvusta tulee myös tunnetut Oriit Isän puolelta kuten Fürst Heinrich ja Donnerhall sekä emän puolelta Caprimond ja Matador. 

Tytti on laadukas nuori kouluhevosen alku, jolla on kolme laadukasta askellajia, se on järkevä ja helppo ratsastaa. Se kulkee ratsastajan kanssa luonnostaan erittäin hyvässä tasapainoissa ylämäkeen omalla moottorilla, ja on herkkä ja kevyt ratsastettaessa. Sopii niin nuorelle kuin aikuisellekkin ja pienellä koulutuksella Tytin saa helpostikin vaativiin kouluratsastus luokkiin.

Tytti on käynyt myös maastossa yksin ja kaverin kanssa ja kaikki asiat hoituu ongelmitta vieraillakin paikoilla. Esteitä käytetty vähän Tytin koulupainotteisuuden takia, mutta puomeja on käytetty melko usein. Tyttiä on myös ohjasajettu paljon. 

Tytti on ollut samalla omistajalla vastasyntyneestä asti, koko historia on siis tiedossa. Tytin kanssa on pienestä asti tehty kaikenlaista ja hänet on sisään ratsuttanut Madis Morna ja tämän jälkeen sitä on ratsuttanut hänen oma omistajansa.

Tytillä ei vielä ole kilpailtu nuoren ikänsä ja suuren kokonsa takia, mutta se olisi valmis kilpailuihin muutaman kk pienen ratsutuksen jälkeen.

Kaikki hoitotoimenpiteet, kengitys, raspaus, rokotus, kuljetus yms sujuu ongelmitta.Tytti tulee toimeen kaikkien kanssa niin eläinten, kuin ihmistenkin.Tytti ei omaa pahoja käytöstapoja ja on tämän takia sopiva monellekin ratsastajalle.

Kuvattu täysin kaulasta jalkoihin kesällä vuonna 2019. Ilman käyttöä haittaavia löydöksiä!  (kysy lisää röntkenkuvista ja tarkastuksesta puhelimitse)

Hinta 15 000€/tarjous sisältää Tytin ja kaikki sen tarvikkeet kuten (Albionin hyvä-kuntoinen koulusatula, suitset, erilaisia loimia, suojia jne...)

 

 

Tiedot

Hevosen nimi Fürstin Hosiann
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2012
Säkäkorkeus (cm) 175
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 40
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 12001-15000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Tuusula

Hae ilmoituksista