Uusimmat ilmoitukset

Kaunis 11v Oldenburg ruuna

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 21000 EUR 21000 EUR
Ota yhteyttä 0442387429
anne.rowanhill@gmail.com
Lisätty 2019-06-10
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään vaativa B tason Oldenburg ruuna hyvästä koulu suvusta. Isä Sansisco ja isänisä Sandro Hit, emä Daggy D ja emän puoleltakin tulee huippusuku Donnerhalista. Sepellä on laadukkaat suuret ja todella näyttävät askellajit ja se liikkuu kevyen näköisesti omalla vahvalla moottorillaan. Sepe on todella helppo ja herkkä ratsastettaessa ja se on nopea oppimaan uusia asioita. Sepe sopii monelle erilaiselle ratsastajalle, koska hän on hyvin kiltti luonteeltaan jopa nuorelle ja kokemattomalle.

Taso tällä hetkellä on vahva Vaativa B mutta Sepe (suorittaa myös Va A-liikkeitä) kuten vaihdot joka neljännellä. Sepellä on aloitettu työstämään piaff, passage sekä piruetin alkeita ja se suorittaa ne tällä hetkellä joten kuten. Hyvällä, osaavalla ja motivoituneella ratsastajalla GB luokat eivät olisi kaukana!!

Sepellä myös hypätty kotioloissa 100 cm, mutta se ei sovellu täysin  estehevoseksi! koulu painotteisuuden takia. Sepe on ollut hämeen B-alue valmennus renkaassa vuotena 2016-2017. Nuorena Sepe on käynyt paljon kilpailuissa ja osallistunut mm. Laatu-arvosteluun hyvin tuloksin jne.

Maastoilee hyvin yksin ja kaverin kanssa, Sepe on todella järkevä jokapäiväisissä toimenpiteissä ja toimii kenen käsittelyssä tahansa (myös pienen lapsen). Kengitys, raspaus, käsittely ja kuljetus sujuu ongelmitta. Lastautuu lähettämällä ja kulkee sekä yksin, että kaverin kanssa trailerissa. Käyttäytyy erittäin järkevästi vieraissakin paikoissa, ja Sepen kanssa ollemme käyneet paljon valmennuksissa ja vierailla paikoilla jne. Sepe on tarhannut, sekä yksin, että kaverin kanssa ja kesäisin myös laiduntanut 24/7.

Eläinlääkärin tarkastuksessa kuvattu 3 vuotiaana täysin puhtaaksi!  ilman mitään löydöksiä. Uuden ostajan löytyessä voidaan suorittaa kuitenkin uusi eläinlääkärin tarkastus.

Sepen mukaan tulee kaikki varusteet. Hinta varusteineen alkavasti 25 000€. Hinnasta voi kysyä myös puhelimitse!

Myydään kilpailevaan tai tasokkaaksi harraste ratsuksi hyvään kotiin. Lisätietoja sekä videon annamme mielellämme pyydettäessä!

 

Tiedot

Hevosen nimi Special Son
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2008
Säkäkorkeus (cm) 168
Koulutustaso Vaativa B
Hyppytaso (cm) 100
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 15001-20000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Tuusula

Hae ilmoituksista