Uusimmat ilmoitukset

-08 fwb kouluruuna

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 14000 EUR 14000 EUR
Ota yhteyttä 0445754095 remonttikenka@gmail.com
Lisätty 2019-07-12
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään iso ja raamikas -08 fwb- ruuna. I. Rosenstolz ei. Rothchild J. Tahdikkaat liikkeet, enemmän rauhallinen kuin kuuma ratsastaa. Kevyt kädelle, herkkä istunnalle muttei kuitenkaan hermostu vaikka selkään laitettaisi kokemattomampikin ratsastaja. Viimeiset 2 vuotta ollut ammattilaisen ratsastettavana.

Myydään ensisijaisesti kouluratsastajalle mutta hyppää myös mieluusti mielenvirkistykseksi tehtäviä sinne 80-90cm asti. Maastoilee myös erittäin mielellään yksin sekä porukassa, niin metsässä kun liikenteen laitamillakin. Maastoiltu paljon ja säännöllisesti nuoresta asti. Jarrut löytyy herkästi myös maastossa eli ei mikään ryysijä. Menty myös esim hiihtoratsastusta.

Tiettävästi perusterve, jalkoja ei ole tarvinnut koskaan kuvata, ostaja saa ja on suotavaa että tutkituttaa halauamassaan laajuudessa. Ei pahoja tapoja, kengitys, klippaus, lastaus kaikki onnistuu hyvin. Raspaukseen rauhoitettu rutiininomaisesti. Asunut niin tallissa kuin pihatossakin, mielummin tarhaa kaverin/ kavereiden kanssa ja tottunut laiduntamaan kesäisin. Kysy lisää, mieluiten puhelimitse (esim whats app) mutta myös sähköpostia luen kun muistan.

Tiedot

Hevosen nimi Rhodium
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2008
Säkäkorkeus (cm) n.172
Koulutustaso Vaativa B
Hyppytaso (cm) 90
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 12001-15000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Rautjärvi

Hae ilmoituksista