Uusimmat ilmoitukset

Laadukas Oldenburg koulutamma

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 12.000 EUR 12.000 EUR
Ota yhteyttä anne.laine@hotmail.fi, p. 040 520 4490
Lisätty 2019-08-21
Lähettäjä

Kuvaus

Laadukas 12-vuotias Oldenburg-tamma, i. Faustinus ii. Furst Heinrich e. Die Blume-R ei. Danny Wilde. Syntynyt Suomessa 03/2007, kantakirjattu I-palkinnolla Oldenburgiin. Kaunis, iso tummaruunikko, säkä 172 cm.

Kisattu II-tasolla HeA, tekee vaihdot. Kisakunnossa; osaavalla ratsastajalla valmis VaB -luokkiin. Myös vähemmän osaavat voivat ratsastaa tammalla – ei hermostu, mutta ei myöskään kulje kunnolla ilmaiseksi. Vaatii siis ratsastajalta taitoa liikkuakseen hyvin. Ei juurikaan hypätty ratsastajien koulupainottuneisuuden vuoksi, mutta hyppää mielellään.

Kiltti, ei huonoja tallitapoja, helppo hoitaa ja käsitellä (kengitykset, hieronnat, ell yms). Tarhannut yksin ja kaverin kanssa, kesät laitumella laumassa. Maastoillut meillä kaverin kanssa, mutta edellisen omistajan mukaan menee rohkeasti yksinkin. Pitää rauhallisesta käsittelystä ja samanlaisina toistuvista rutiineista.

Jalat kuvattu ostotarkastuksessa 04/2015 (terve, ei löydöksiä). Ostaja saa tutkituttaa hevosen haluamassaan laajuudessa ja halutessaan saa edelliset kuvat käyttöönsä.

Varusteet voi halutessaan ostaa mukaan. Myydään juniorin harrastuksen päättymisen vuoksi. Perheessä toinenkin hevonen ja kahdelle ei riitä käyttöä.

Tiedot

Hevosen nimi Fiammeggiare-R
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2007
Säkäkorkeus (cm) 172
Koulutustaso Helppo A
Hyppytaso (cm) 80
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 8001-12000€
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Porvoo

Hae ilmoituksista