Uusimmat ilmoitukset

11v Oldenburg ruuna

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 15000 EUR 15000 EUR
Ota yhteyttä +358 44 2387429
anne.rowanhill@gmail.com
Lisätty 2019-09-04
Lähettäjä

Kuvaus

Myydään vaativa B tason Oldenburg ruuna hyvästä koulu suvusta. Isä Sansisco ja isänisä Sandro Hit, emä Daggy D ja emän puoleltakin tulee huippusuku Donnerhalista. Sepellä on laadukkaat ja todella näyttävät isot askellajit, ja se on todella helppo ja herkkä ratsastettaessa. Sepellä on kaunis iso askelinen ja letkeä ravi, käynnissä noin 15-20cm yli-astunta ja laukka on hyvin pyörivä. Kokoo kaikissa askellajeissa todella hyvin. Taso tällä hetkellä vahva Vaativa B mutta (suorittaa myös Va A-liikkeitä) kuten vaihdot joka neljännellä, piaff, passage sekä piruetin alkeet aloitettu.

Sepellä myös hypätty kotioloissa 100 cm, mutta se ei sovellu täysin  estehevoseksi koulu painotteisuuden takia. Sepellä pääsee pienellä koulutuksella myös GB tasolle asti. Sepe on ollut hämeen B-alue renkaassa vuotena 2016-2017. Nuorena Sepe on käynyt paljon kilpailuissa ja osallistunut mm. Laatu-arvosteluun hyvin tuloksin.

Maastoilee hyvin yksin ja kaverin kanssa, Sepe on todella järkevä jokapäiväisissä toimenpiteissä ja toimii kenen käsittelyssä tahansa (myös pienen lapsen). Kengitys, raspaus, käsittely ja kuljetus sujuu ongelmitta. Lastautuu lähettämällä ja kulkee sekä yksin, että kaverin kanssa trailerissa. Käyttäytyy erittäin järkevästi vieraissakin paikoissa, ja Sepen kanssa ollemme käyneet paljon valmennuksissa ja vierailla paikoilla jne. Sepe on tarhannut, sekä yksin, että kaverin kanssa ja kesäisin myös laiduntanut 24/7.

Eläinlääkärin tarkastuksessa kuvattu 3 vuotiaana täysin puhtaaksi!  ilman mitään löydöksiä. Uuden ostajan löytyessä voidaan suorittaa kuitenkin uusi eläinlääkärin tarkastus.

Lisätietoja sekä videon annamme mielellämme pyydettäessä!

 

Tiedot

Hevosen nimi Special Son
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2008
Säkäkorkeus (cm) 170
Koulutustaso Vaativa B
Hyppytaso (cm) 80
Käyttötarkoitus ---
Hintaluokka 12001-15000 €
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti


Tuusula

Hae ilmoituksista