Uusimmat ilmoitukset

Laadukas VaB FWB Ruuna

Lisää suosikeihin
Ota yhteyttä 041-4408077
Lisätty 2019-09-12
Lähettäjä

Kuvaus

Kasvattaja myy: Laadukas VaB, 10v FWB ruuna i. Don Frederico

Säkä n. 168cm, kolme näyttävää askellajia. Kaunis!

Myynnissä ajanpuutteen takia. Pitkälle koulutettu, kilpaillut VaB ja osaa enemmän, kokoaa piruetteihin ja sarjavaihdot aloitettu.

Ajanpuutteen takia kilpaillut vain vähän, mutta nuoresta lähtien kyllä. Viimekaudella I-taso VaB voittaen, tuomarin kommentti: Hevonen jossa valtavasti kapasiteettia. II-taso FEI HeA yli 64% aluejoukkuemestaruus pronssia ja joukkueen paras tulos. Tällä kaudella I.taso VaB voitto. Yleensä voittaa tai sijoittuu kun kilpailuihin ehditään.

Hyppää mielellään, tehnyt esteratsastajalla tehtäviä metriin asti ja irtohypännyt säännöllisesti. Lahjat kuitenkin koulupuolella. Maastossa liikennevarma, päivittäin alkukäynnit pellolla tai maastossa, pidemmät lenkit menee mielellään kaverin kanssa.

Kaikki hoitotoimet sujuu ongelmitta. Kuljetan ja lastaan yksin, käyttäytyy nätisti vieraissa paikoissa. Seisoo hiljaa trailerissa. Nätisti yksin tallissa jne. Rakastaa hoitamista ja tulee kainaloon. Ei mitään ongelmia ruokinnan suhteen, voi syödä mitä vain.

Ollut aina perusterve, ei pahoja tallitapoja. Voi ulkoilla yksin tai kaverin kanssa, on leikkisä ja ystävällinen kaikille hevosille. Ollut laitumella ja yötäkin ulkona, voisi viihtyä myös pihatossa jossa oli varsana. Emä Paco Bianca, nyt 15v, kilpailee edelleen VaA-PSG tasolla hienossa kunnossa.

Vaatii osaavan ratsastajan joka tarvittaessa napakka, mutta kevyt ja herkkä. Jännittää alussa mutta kun pääsee työskentelemään, niin kyttäilyt unohtuu. Ei siksi sovi aralle ratsastajalle. Käyttäytyy kuitenkin asiallisesti ja pitää tädinkin selässä. Uudella ratsastajalla menee helposti alkuun jarru päälle. Kiltti hevonen. Liikkuu omalla moottorilla kun ratsastajalla taitoa ratsastaa herkäksi, eikä purista tai vedä, liikkunut nuorilla ratsastajilla todella hienosti. Mutta jos etsit sitä kuumakallea tai helpointa ratsastettavaa, niin se ei ole tämä ruuna! Palkitsee kyllä varmasti, mutta ratsastajan täytyy se työ tehdä, ei tee ilmaiseksi! Laatu ei lopu kesken, oikealla ratsastajalla junnu-nuoret SM-tasolle asti.

Video saatavilla.

Tiedot

Hevosen nimi San Royal Donell
Sukupuoli Ruuna
Syntymävuosi 2009
Säkäkorkeus (cm) 168
Koulutustaso Vaativa B
Hyppytaso (cm) 80
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 15001-20000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Hollola

Hae ilmoituksista