Lusitano ori

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 17900 EUR 17900 EUR
Ota yhteyttä Taru Särkelä
Lisätty 2021-12-25
Lähettäjä

Kuvaus

 
Pitkän harkinnan tulos, jolloin on vain pakko todeta, että aika ei riitä.
 
Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus omistaa kaunis ruunivoikko lusitano ori. Hän hakee uutta kotia ajan puutteen vuoksi.
 
Ori kääntyy 4-vuotiaaksi 2022 ja on edistynyt koulutus aikataulun mukaan.
 
Tämä on ammattimaisesti maastakäsin rakennettu ajan kanssa. Rakkaudella, ei kiireellä. Hevonen on erittäin viisas, oppii nopeasti mitä, milloinkin on pyydetty. Hyvin yhteistyökykyinen. Hevonen on tottunut päivittäiseen kanssakäymiseen tavalla tai toiselle, joten pihakoristeena ei toimi.
 
Ori kertoo kyllä missä mennään. Hyvin leikkisä luonne, ei orimaisia piirteitä, ei pure potki, eikä muuta huonoa käytöstä, hyvin asiallisesti toimii kaikessa käsittelyssä. Tällä on valtava tarve miellyttää, todella hauska ja innokas tekemään töitä ja erinomainen ystävä kun ymmärrät hevosta. Mutta pakottamalla ei toimi, vaan yhteistyöllä ja kunnioituksella. 
 
Hevonen on vapaa, (liberty) koulutettu. Biomekaniikka on upea ja kantaa itsensä näyttävästi. Hevonen on kasvanut tasaisesti ja kasvaa vielä. Ruokinta on tarkkaan suunniteltu, josta ei ole tingitty.
 
Tämä hevonen lähtee vain ammattilaisen / osaaviin käsiin, ei alottelijoille.
 
Jos haet tulevaisuuden lupausta, koulu, kenttä tai WE, Show hevosta tästä on moneksi, tälle on vain taivas rajana, kun näytät tietä.
 
Tämä hevonen antaa kaikkensa sinulle, energiaa piisaa, mutta on kuuliainen. Tottunut kaikenlaiseen toimintaan, oman ihmisen kanssa. Erittäin utelias, kaikkea kohtaan, mutta osaa olla myös epäileväinen jos asiat esitetään väärällä tavalla, hän tuntee arvona.
 
Opetettu kehonkielellä liikkumaan ja toimii vapaana.
 
Tarvitsee säännöllistä kanssakäymistä, koska on kuin koiranpentu ja meillä on perheenjäsenenä tottunut touhuamaan kaikessa mukana.
Tälle pojalle on todella tärkeätä että on oma ihminen.
Jos koet että etsit hyvää ystävää, jonka kanssa voitte yhdessä rakentaa tulevaisuutta, se on tässä. Jos etsit laadukasta hevosta, se on tässä. Tämä antaa sinulle kaikkensa, jos olet reilu. Tällainen timantti on harvoin saatavilla.
 
Vuolut tehty. Ei kengitetty. Meillä hevoset kengättä. 
 
Kerron mielelläni lisää tosi kiinnostuneille, videoita ja valokuvia löytyy valtavat määrät. Suomessa syntynyt, joten koko historia tiedossa. Rekisteröinti meneillä Portugalissa.
 
Isä: Fundador
Emä: Garrocha
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tiedot

Hevosen nimi Ouro
Sukupuoli Ori
Syntymävuosi 2018
Koulutustaso ---
Hyppytaso (cm) 40
Käyttötarkoitus Kilpa
Hintaluokka 15001-20000 €
Lisätietoja 0407622407
Yhteydenottoja toivotaan Puhelimitse

Sijainti


Seinäjoki

Hae ilmoituksista