VaB tasoinen kiva tamma!

MyydäänLisää suosikeihin
Hinta: 12000 EUR 12000 EUR
Ota yhteyttä 0408414479, Elina
(laita viestillä soittopyyntö mikäli et saa kiinni)
info@chevalux.com
Lisätty 2022-01-05
Lähettäjä

Kuvaus

VaB tasoinen 16-vuotias koulutamma. Sk noin 160, näyttävät liikkeet. Kaudella 2020 kisannut kansallisella tasolla heA/VaB. Kiltti ja selkeä tamma kilpailemiseen tai laadukkaaseen harrastamiseen. Ei kuuma eikä laiska. Tehnyt säännöllisesti myös ratsastuskoulun tunteja eli hyvin selväpäinen ja toimii monenlaisilla ratsastajilla. Osaavalla antaa parastaan, niitä, jotka eivät paljon pyydä, kuljettaa tasaisessa tahdissa.

Edellisellä omistajalla suorittanut master näytöt ja myös osallistunut pararatsastuksen SM kilpailuihin. Voi myös treenien monipuolistamiseksi hypätä pieniä (60cm) esteitä. Tykkää mennä vaikkakin tekniikka on toki kouluhevosen. Maastoilee yksin ja porukassa mielellään. Innostuu eniten koulukiemuroista ja kokoaa helposti.

Helppo lastata ja kuljettaa. Tehnyt yhden varsan. Oikeastaan tamman ainut huono puoli on hampaat, tarvitsee säännöllistä huoltoa, hoidettu Hyvinkäällä, toistaiseksi hampaiden poistoa ei ole suositeltu, mutta voi mahdollisesti tulla eteen myöhemmin. (Tämä huomioitu hinnassa.) Toimii ratsastuksessa sekä hackamorella että nivelellä. Ei ole ollut sairaslomilla meillä ollessaan/edellisellä omistajalla. Jännittää kengittäjää, kengitetty sekä ilman että rauhoituksen kanssa. Tarhaa ja laiduntaa yksin tai ryhmässä. Tähän asti on tullut toimeen kaikkien kanssa.

Myydään hevosten vähentämisen takia. Tällä tammalla on paljon annettavaa sille omalle kouluratsastajalle.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=sWiBM2wdrDg

Sukuposti: http://www.sukuposti.net/hevoset/victory-day/1660980

 

Tiedot

Hevosen nimi Victory Day
Sukupuoli Tamma
Syntymävuosi 2006
Säkäkorkeus (cm) n. 160
Koulutustaso Vaativa B
Hyppytaso (cm) 40
Käyttötarkoitus ---
Hintaluokka 12001-15000 €
Yhteydenottoja toivotaan Sähköpostilla tai puhelimitse

Sijainti


Koski Tl

Video

Hae ilmoituksista